Κολλητή... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:18
20/9/2014

Κολλητή...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Εύα

Έχουμε πολύ ιδιαίτερη σχέση σε σημείο να μας παρεξηγούν, αλλά αγαπιόμαστε πολύ και δε θα το αλλάζαμε για κανέναν άντρα αυτό.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γειά σου θεία Λουκεία, σου είχα ξαναγράψει για το πρόβλημά μου αλλά δεν μου απάντησες. Τα είχα απ τον Απρίλιο με ένα παιδί μεγαλύτερό μου, τον οποίο η κολλητή μου φίλη δε συμπαθούσε (εμείς 15 αυτός 19). Το πρόβλημα αυτή τη φορά είναι ότι ενώ είχα πάει διακοπές για 4 μέρες με το αγόρι μου στο εξοχικό του, τις ίδιες μέρες η κολλητή μου χώρισε με ένα παιδί και επειδή ήταν στεναχωρημένη μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα το αγόρι μου να κάθεται τις περισσότερες ώρες μόνος του. Μόλις γυρίσαμε στην πόλη μας με έβαλε να διαλέξω ανάμεσα σε κείνον και την κολλητή και εννοείται πως διάλεξα εκείνη. Αυτός νευρίασε και είπε ότι άδικα τόσο καιρό έκανε πράγματα για μένα, ότι είμαι αχάριστη και ότι γιατί θέλω αγόρι αφού με την κολλητή είναι σαν να έχουμε σχέση. Τώρα απειλεί να διαδώσει στον περίγυρό μας ότι είμαστε ομοφυλόφιλες (εκείνος μας αποκάλεσε με πιο άκομψους χαρακτηρισμούς). Η αλήθεια είναι ότι με την κολλητή κάνουμε φάσεις συχνά (ο πρώην δεν το ξέρει και όταν με είχε ρωτήσει το είχα αρνηθεί, παρόλο που σε άλλους δεν το κρύβουμε) και μια φορά που είχαμε τσακωθεί με την κολλητή και δεν μιλούσαμε ήμασταν και οι 2 στα όρια κατάθλιψης (εκείνη μάλιστα είχε μπει νοσοκομείο). Έχουμε πολύ ιδιαίτερη σχέση σε σημείο να μας παρεξηγούν, αλλά αγαπιόμαστε πολύ και δε θα το αλλάζαμε για κανέναν άντρα αυτό. Πώς πιστεύεις ότι πρέπει να το χειριστώ; Συγγνώμη για το τεράστιο κείμενο αλλά έπρεπε να σου δώσω λεπτομέρειες για να καταλάβεις την κατάσταση. Ελπίζω να μου απαντήσεις!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εύα μου, από τη στιγμή που η κολλητή σου είναι πιο σημαντική για σένα από το αγόρι σου, τότε –θα συμφωνήσω μαζί του- ποιος ο λόγος να έχεις αγόρι; Προφανώς, δεν είσαι έτοιμη ακόμα να συνδεθείς συναισθηματικά με ένα άτομο του άλλου φύλου και ο λόγος που το κάνεις είναι περισσότερο από μιμητισμό, παρά από εσωτερική ανάγκη.

Εξίσου προφανώς, η σχέση που έχεις με την κολλητή σου δεν είναι αμιγώς φιλική αλλά και έντονα ερωτική, ενώ έχει και έντονα στοιχεία ανταγωνισμού και παθολογικής ζήλειας, τουλάχιστον από την πλευρά της.

Έτσι εξηγείται γιατί εκείνη δεν συμπαθούσε το αγόρι σου εξ αρχής, αλλά και γιατί σε κρατούσε στο τηλέφωνο τόσες ώρες, ενώ ήξερε ότι βρισκόσουν μαζί σου σε διακοπές: με όποιον κι αν ήσουν, εκείνη θα προσπαθούσε να τον βγάλει σκάρτο και θα έκανε το παν για να τραβήξει την προσοχή σου από εκείνον.

Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί την απαίτηση του αγοριού σου να διαλέξεις ανάμεσα σε εκείνη κι αυτόν –ούτως ή άλλως η συμπεριφορά σου ήταν ξεκάθαρη, ήταν λογικό που απογοητεύτηκε από εσένα και δεν χρειαζόταν να ψάχνει για αφορμή.

Όμως, το γεγονός ότι η κολλητή σου είναι τόσο ζηλιάρα και κτητική θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψη για το πόσο καλό σου κάνει αυτή η φιλία και μήπως θα πρέπει να της βάλεις κάποια όρια, όχι για να μην σε χαρακτηρίσουν ομοφυλόφιλη -που αλήθεια είναι, μια τάση την έχεις- αλλά για να μπορέσεις να αποκτήσεις ίσως κάποια στιγμή μια πιο ισορροπημένη και υγιή προσωπική ζωή…
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ