Κολλημένος με την πρώην | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
12:00
26/1/2012

Κολλημένος με την πρώην

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελένα

Τον φώναξα σπίτι, καθίσαμε στο κρεβάτι και είδαμε βιντεάκια και φιληθήκαμε και ήμασταν ωραία και κάποια στιγμή... με είπε με το όνομα της! Της πρώην!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκία, ελπίζω να έχεις να μου δώσεις μια καλή συμβουλή γιατί κανένας άλλος δεν έχει. Τον γνώρισα πριν ένα μήνα περίπου, σε ένα μπαράκι. Ήρθε μου μίλησε και μου πε την άλλη μέρα ότι του αρέσω. Είναι όμορφος, είναι γλυκός και με κάνει να νιώθω όμορφα. Ήρθε να με βρει στη Θεσσαλονίκη που σπουδάζω και... εντόπισα το πρόβλημα! Κολλημένος με την πρώην. Μου μίλησε για την πρώην του, τις πληγές που του άφησε και τα σχετικά, για τις σχέσεις που έκανε μετά και απέτυχαν και τώρα... εγώ; Τι ρόλο παίζω εδώ; Το χειρότερο θεία Λουκία είναι οτι κι εγώ σκέφτομαι κάποιον άλλο. Πίστεψα ότι κοντά του μπορεί και να ξεχάσω την προαιώνια καψούρα μου.

Τώρα όμως δεν ξέρω που βρίσκομαι. Μου λέει ότι θέλει να ναι μαζί μου κι όμως, είναι κολλημένος με εκείνη. Τώρα πια το ξέρω πολύ καλά. Τι να κάνω; Σε 20 μέρες γυρνάω μόνιμα Αθήνα, αντιμέτωπη με τους φόβους μου, με τον μεγάλο μου έρωτα κι αυτή την καινούργια ιστορία στο μυαλό μου. Να το συνεχίσω; Να το κόψω μαχαίρι τώρα που είναι νωρίς;

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα με θέλει ένα αγόρι τέτοιων προδιαγραφών και με τόσο γλυκιά συμπεριφορά. Κι όμως ήρθε και τώρα τι; Να προσθέσω ότι είναι ο πρώτος που με πλησιάζει (είμαι 21 χρονών). Ποτέ ξανά κανείς δεν μου 'δωσε σημασία. Βέβαια τώρα έχει φτιάξει αρκετά η εμφάνιση μου αλλά και πάλι ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα έχω κάποιον τόσο καλό. Σήμερα θεία Λουκία τον φώναξα σπίτι (αύριο γυρνάει Αθήνα) και καθίσαμε στο κρεβάτι και είδαμε βιντεάκια και φιληθήκαμε και ήμασταν ωραία και κάποια στιγμή... με είπε με το όνομα της! Της πρώην! Ένιωσα άσχημα, κι εκείνος το ίδιο. Ξέρω ότι μπορώ να αγαπήσω έναν άντρα... αλλά δεν ξέρω αν πρέπει!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βρε κουτό, ξεκόλλα! Το ότι σε είπε με το όνομα της πρώην ήταν απλά από κεκτημένη ταχύτητα και σημαίνει ότι τη συγκεκριμένη στιγμή τον έκανες να αισθανθεί όπως αισθανόταν για εκείνη κι όχι ότι θα ήθελε να ήσουν εκείνη. Αν είχες υπάρξει καιρό με κάποιον και είχες δεθεί μαζί του, θα μπορούσες να καταλάβεις τι εννοώ. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι εκείνος θα πρέπει να το κάνει σκοινί-κορδόνι, αλλά ότι μπορείς να του δείξεις λίγο περισσότερη ανοχή αν μπερδευτεί ξανά μια-δυο φορές τον πρώτο καιρό που θα βγαίνετε. Μάλιστα, αντί της αμηχανίας μπορείς να το αντιμετωπίσεις με χιούμορ και να του απευθυνθείς κι εσύ με το όνομα του πρώην σου στο καπάκι, γελώντας εννοείται.

Για το ότι πρέπει να του δώσεις συνέχεια δεν το συζητώ καθόλου. Σαφώς και θα του δώσεις συνέχεια. Εφόσον αυτός ο άντρας σου αρέσει και σε φτιάχνει θα του δώσεις την ευκαιρία να δείξει τι μπάλα παίζει, χωρίς να κολλάς στα φαντάσματα του παρελθόντος, τα δικά σου ή τα δικά του.

Βέβαια, αυτή τη στιγμή είναι πολύ πρόωρο να μιλάς για αγάπη, ανεξάρτητα από πρώην ή όχι, αφού το πράγμα είναι πολύ φρέσκο για να αποφασίσεις να του χαρίσεις την καρδιά σου. Αυτή τη στιγμή, μπορείς να μιλάς όμως για φλερτ και για παιχνίδι και για ελπίδα. Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο: να περνάς καλά στο τώρα, χωρίς να κάνεις συγκρίσεις και χωρίς ν' αφήνεις το παρελθόν να δηλητηριάζει το παρόν, αφού πάνω στο παρόν χτίζεται το μέλλον που έχει και τη μεγαλύτερη σημασία.

Άσε τον λοιπόν, να σου τα πει όλα, μα όλα για την πρώην, για να τα βγάλει από μέσα του και να ξεθυμάνει (κάνε του και ερωτήσεις για να επισπεύσεις τη διαδικασία), συμπόνεσε τον και μετά, αν αρχίσει να επαναλαμβάνεται, θα του πεις γλυκά κι ευγενικά, "καλέ μου, νιώθω πολύ όμορφα που με εμπιστεύεσαι και μου ανοίγεις την ψυχή σου, αλλά θέλω από εδώ και πέρα να σταματήσουμε να ανακαλούμε το παρελθόν και να αφοσιωθούμε στο δικό μας παρόν, εδώ και τώρα και στα υπέροχα πράγματα που ζούμε και μπορούμε να ζήσουμε μαζί".

Έτσι θα του έχεις δείξει όλη την κατανόηση που χρειάζεται και ταυτόχρονα θα δώσεις στην ιστορία σας μια νέα προοπτική, για να "ξεκολλήσει η βελόνα" που θα έλεγαν κι οι παλιοί και να περάσει στο επόμενο τραγούδι του άλμπουμ. Αν δεν το κάνει και συνεχίσει στο ίδιο βιολί και μετά το πρώτο δίμηνο (ας πούμε) που θα βγαίνετε, τότε μπορείς άνετα να μιλήσεις για πραγματικό κόλλημα και να λήξεις το παιχνίδι εκεί. Προσωπικά πιστεύω όμως ότι δεν θα χρειαστεί και ότι όσο περισσότερο καιρό περνάτε μαζί, τόσο θ' αραιώνουν οι αναφορές στην πρώην και το φάντασμα της σιγά-σιγά θα διαλυθεί στο σκοτάδι της λήθης.

Όσο για σένα την ίδια τέλος, σταμάτα να ψάχνεις για ψεγάδια στους άντρες και επικεντρώσου στα θετικά σημεία κάθε ιστορίας. Άλλωστε, από μια ηλικία και μετά όλοι έχουν κάποιο παρελθόν και το να μαθαίνεις γι' αυτό σου δίνει το πλεονέκτημα να καταλάβεις πολλά πράγματα για εκείνον, για τις αδυναμίες του, τις προσδοκίες του, τα χούγια του και έτσι να μάθεις να πατάς τα κουμπιά του, γρηγορότερα και ευκολότερα.

Συγκεντρώσου λοιπόν και άκου! Στο κάτω-κάτω αν εκείνος δεν σε ήθελε αρκετά κι αν δεν είχε σχέδια για σένα, δεν θα είχε κάνει τόσο δρόμο μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να σε συναντήσει. Δεν το καταλαβαίνεις;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ