Κάνω πάντα εγώ την πρώτη κίνηση | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:15
18/2/2014

Κάνω πάντα εγώ την πρώτη κίνηση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Γεωργία

Aν δεν στείλω εγώ δεν πρόκειται να μιλήσουμε. Αυτό αρχίζει και γίνεται κουραστικό και αρχίζω να έχω αμφιβολίες για το αν του αρέσω...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία καλησπέρα. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα που με απασχολεί. Πρόσφατα γνώρισα κάποιον που μου αρέσει πάρα πολύ και φαίνεται να του αρέσω και εγώ. Δεν έχουμε σχέση αλλά φαίνεται να πηγαίνει προς τα εκεί. Το πρόβλημά μου είναι ότι κάνω συνέχεια εγώ την πρώτη κίνηση. Είτε αυτό έχει σχέση με το να πάω να κάτσω δίπλα του, είτε με το να του στείλω ένα μήνυμα. Σε φάση που αν δεν στείλω εγώ δεν πρόκειται να μιλήσουμε. Αυτό αρχίζει και γίνεται κουραστικό και αρχίζω να έχω αμφιβολίες για το αν του αρέσω πραγματικά έτσι όπως λέει. Μου αρέσει πολύ και όταν βρίσκομαι μαζί του περνάω πολύ όμορφα. Με κάνει και νιώθω ξεχωριστή και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Θεία μου τι λες και εσύ; Τι πιστεύεις; Αξίζει να μείνω και να επιμείνω ή να την "κάνω" με ελαφρά πηδηματάκια; Περιμένω με αγωνία την απάντηση σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γεωργία μου, πριν την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο την πολιορκία σου και να δώσεις την ευκαιρία σ' αυτό το αγόρι να εκδηλωθεί με δική του πρωτοβουλία. Γιατί αν επανέρχεσαι κάθε φορά χωρίς να του δίνεις το περιθώριο να εκφραστεί από μόνος του, απλά βγάζεις τα λάθος συμπεράσματα για την όλη κατάσταση.

Άσε τον λοιπόν στην ησυχία του για 2-3 μέρες κι αν δεν δώσει σημεία ζωής, θα ξέρεις ότι όλο αυτό περί αμοιβαίας έλξης ήταν μόνο στο δικό σου μυαλό κι ότι εκείνος σε απλά σε συμπαθεί και σε βλέπει μόνο φιλικά.

Βλέπεις, αν δεν επιδιώξει από μόνος του να επικοινωνήσει μαζί σου και δεν νιώθει την ανάγκη να σε συναντήσει μετά από κάποιες μέρες απουσίας,  σημαίνει ότι δεν είσαι η πρώτη του προτεραιότητα και δεν έχει νόημα να επιμένεις, ή να προσπαθήσεις να του αλλάξεις γνώμη.

Σ' αυτή την περίπτωση, δεν είναι απαραίτητο να τον διαγράψεις εντελώς από τη ζωή σου, αλλά θα ξέρεις τι να περιμένεις από εκείνον ακόμη κι αν δεν είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελες. Άλλωστε, δεν βρίσκουμε κάθε μέρα φίλους που να μας ανεβάζουν και να μας κάνουν να νιώθουμε καλά για τον εαυτό μας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ