Κάλιο αργά.... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
10:02
19/5/2013

Κάλιο αργά....

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Gyllos

Ημουν λίγο μαζεμένη γιατί μου φάνηκε μεγάλος σε ηλικία. Ωστόσο, δεν νομίζω να έκανα καμιά πατάτα που να προσβάλει κάποιον. Όμως όταν φεύγαμε η καινούργια φίλη μου έβαλε πάγο, είπε ότι θα αργήσουμε να τα πούμε

Είμαι χωρισμένη εδώ και 4 χρόνια με ένα παιδάκι 5 ετών. Άργησα πολύ να ξεπεράσω το χωρισμό μου και μόλις πρόσφατα άρχισα ξανά να μπαίνω στο παιχνίδι του φλερτ. Πριν ένα χρόνο γνώρισα μια πολυ συμπαθητική χωρισμένη επίσης οδοντίατρο που μετά από κανα δυό φορές που βγήκαμε γυναικοπαρέα μου είπε ότι θα μου γνωρίσει έναν ενδιαφέροντα τύπο που πίστευε ότι θα μου άρεσε. Πέρυσι την πρωτομαγιά οργάνωσε με ζευγάρια να πάμε για φαγητό το μεσημέρι με τα παιδιά μας και ήρθε και ο τύπος. Εγώ για να είμαι ειλικρινής ήμουν λίγο μαζεμένη γιατί μου φάνηκε μεγάλος σε ηλικία, και γενικά γιατί αργώ να πάρω μπρος. Ωστόσο, είμαι ευγενική και δεν νομίζω να έκανα καμιά πατάτα που να προσβάλει κάποιον. Όμως όταν φεύγαμε η καινούργια φίλη μου έβαλε πάγο, είπε ότι θα αργήσουμε να τα πούμε και για να μην τα πολυλογώ, δύο φορές που την πήρα τηλέφωνο έκτοτε με απέφυγε και μου έδωσε να καταλάβω με ευγενικό τρόπο ότι δεν θέλει άλλες επαφές. Αυτό το εμπέδωσα μετά από δύο μήνες και έκτοτε ούτε εγώ της ζήτησα το λόγο, πράγμα για το οποίο μετανιώνω γιατί είμαι πολύ περίεργη να μάθω τι συνέβη πραγματικά, όμως τώρα είναι πολύ αργά γιατί έχει περάσει ένας χρόνος σχεδόν.

Στο μεταξύ όμως άρχισα να τον σκέφτομαι... Επειδή το μέρος είναι μικρό τον έχω δει κανα δυό φορές από μακριά αλλά την μία περίμενα να πλησιάσει εκείνος, γιατί κατάλαβα ότι δεν του είμαι αδιάφορα και την δεύτερη δεν τον πρόλαβα. Αναρωτιέμαι βέβαια μήπως είναι επειδή έχω δει πολύ χειρότερα; Μήπως είναι συμβιβασμός; Απάντηση δεν έχω. Πάντως σίγουρα θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα για να δω αν είναι όπως τον έχω φτιάξει στο κεφάλι μου. Επίσης στη γυμναστική που πηγαίνω πετυχαίνω καμιά φορά και τη γυναίκα ενός φίλου του που ήταν και αυτή καλεσμένη τότε όταν γνωριστήκαμε και ψιλομιλάμε. Αποτέλεσμα είναι ότι αποκόπηκα από την οδοντίατρο που μου άρεσε πολύ η παρέα της και  έχω και μια έλλειψη σε αυτόν τον τομέα λόγω της μονογονεϊκής μας οικογένειας και επιπλέον, έχασα και τα ίχνη του τύπου. Νιώθω στριμωγμένη γιατί δεν ξέρω από που να το πιάσω μετά από τόσο καιρό. Στο μεταξύ τον έψαξα στο διαδίκτυο και είδα ότι είναι 10 χρόνια μεγαλύτερός μου και έμαθα και που μένει που δουλεύει αλλά αυτά τα στοιχεία δεν με βοηθάνε γιατί δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Καμιά ιδέα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλή μου κοπέλα, μου δίνεις την εντύπωση ότι έχεις αρκετά κενά στον τομέα των κοινωνικών συναναστροφών. Από την περιγραφή σου καταλαβαίνω ότι σίγουρα κάτι συνέβη, δηλαδή κάτι έκανες προφανώς άθελα σου την περυσινή πρωτομαγιά και γι' αυτό ψυχράθηκε η οδοντίατρος. Το καλύτερο θα ήταν να την είχες ρωτήσει επί τόπου τι άλλαξε και να της ζητήσεις συγνώμη αν έκανες κάτι που την πείραξε, όσο το θέμα ήταν ακόμη ζεστό.

Τώρα που έχει περάσεις τόσος καιρός όμως και δεδομένου ότι δεν είχατε γίνει και κολλητές, θα είναι πράγματι πολύ αμήχανο να εμφανιστείς από το πουθενά και να της κάνεις τέτοια κουβέντα. Ωστόσο, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις για το θέμα αυτό στην κοινή σας φίλη, ρωτώντας την τι κάνει η οδοντίατρος και λέγοντας της ότι σε έχει στεναχωρήσει πολύ η απομάκρυνση σας, γιατί ποτέ δεν κατάλαβες τι την προκάλεσε.

Ίσως έτσι μάθεις κάτι περισσότερο απ' ότι γνωρίζεις τώρα και μ' αυτή την αφορμή να της κάνεις μια προσωπική πρόσκληση για να λύσεις την παρεξήγηση και να προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις τη σχέση σας.

Όσο για τον τύπο αυτό, τίποτα δεν σε εμποδίζει να τον κάνεις φίλο σου στο Facebook, ή σε όποιο άλλο κοινωνικό δίκτυο είναι συνδεδεμένος και μ' αυτή την αφορμή να του πιάσεις την κουβέντα. Αν πάλι δεν είναι συνδεδεμένος σε κανένα κοινωνικό δίκτυο, την επόμενη φορά που θα τον πετύχεις φρόντισε να τον χαιρετήσεις εγκάρδια και να του πεις ξεκάθαρα ότι θα ήθελες πολύ να τον ξαναδείς και να τον γνωρίσεις καλύτερα.

Ποιος ξέρει; Μπορεί εκείνος να μην έχει πάρει είδηση το παραμικρό από την όλη φάση κι απλά να έμεινε με την εντύπωση ότι τον αποφεύγεις κι ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Μπορεί βέβαια και να έχει ζευγαρώσει εντωμεταξύ, αλλά ποτέ δεν θα το μάθεις, αν δεν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις.

Καλή τύχη! Φρόντισε μόνο να βγεις από το καβούκι σου και να καλλιεργήσεις περισσότερο τις κοινωνικές σου σχέσεις, ώστε να μην εξαρτάσαι μόνο από έναν φιλικό κύκλο κάθε φορά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ