Ημερομηνία Λήξης?! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:40
22/7/2011

Ημερομηνία Λήξης?!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
lilipop

Με τον καλό μου είμαι σε σχέση 2 χρόνια και τον τελευταίο καιρό περνάμε κρίση. Οι τσακωμοί μας είναι συνεχείς και κάθε μέρα ακολουθεί ένα φαύλο κύκλο συγκρούσεων και επανενώσεων. Εδώ και καιρό σκέφτομαι να του ζητήσω να χωρίσουμε...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Με τον καλό μου είμαι σε σχέση 2 χρόνια και τον τελευταίο καιρό περνάμε κρίση λόγω πολλών μεταβολών που έχουν συμβεί στην καθημερινότητά μας - στρατός, μετοίκησή του στον τόπο καταγωγής του. Οι τσακωμοί μας είναι συνεχείς και κάθε μέρα ακολουθεί ένα φαύλο κύκλο συγκρούσεων και επανενώσεων. Το θέμα είναι ότι εδώ και καιρό σκέφτομαι να του ζητήσω να χωρίσουμε πάνω σε αυτούς τους τσακωμούς, όχι γιατί δεν θέλω να είμαστε μαζί αλλά για να μπορέσει και ο ίδιος να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με την ζωή του καθώς έχει τελειώσει πλέον στρατό και ενώ μου λέει το αντίθετο δεν αισθάνομαι ότι κάνει προσπάθειες για το κοινό μας μέλλον. Μου μιλάει γενικά και αόριστα για κολλήματα που έχει και αφήνει οι μέρες να περνούν χωρίς να αλλάζει κάτι. Η βάση είναι ότι έχω απογοητευτεί με τον τρόπο που έχει χειριστεί παλαιότερα προβλήματα που είχαμε στα οποία δεν καταφέρναμε να βρούμε από κοινού μια λύση αλλά από πλευράς του υπήρχε πάντα η διαβεβαίωση ότι δεν θα επαναληφθεί η συμπεριφορά του και ζητούσε από μένα υπομονή ώσπου ξέσπαγα ξανά γιατί με άφηνε απλά να περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή να μου ανακοινώσει την αρνητική απόφασή του. Μιλάω πολύ γενικά γιατί προσπαθώ να γενικεύσω πολλά γεγονότα που με έφεραν σε αυτό το σημείο να θέλω να τον αποχωριστώ για να μην με πονέσει περισσότερο όταν κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσει ότι πιέστηκε από μένα να επιστρέψει Αθήνα και όχι γιατί το ήθελε πραγματικά. Αναρωτιέμαι, αξίζει να περιμένω άγνωστο για πόσο για κάτι που μπορεί να μην πραγματοποιηθεί τελικά, ή μπορώ να κατευθύνω την απόφασή του προς την σωστή κατεύθυνση με το να τον αφήσω μόνο του να αποφασίσει και να πράξει, χωρίς την δική μου ψυχολογική πίεση αλλά και την δική μου φθορά σε αυτό, να επανέλθουν τα πράγματα το συντομότερο;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νομίζω ότι έχεις πάρει τη σωστή απόφαση να χωρίσετε είτε αυτό αποδειχθεί προσωρινό, είτε οριστικό. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να το ζορίζεις άλλο με τις ίδιες συνθήκες. Η σχέση σας βρίσκεται σ' ένα τέλμα και εκείνος θα πρέπει πια να πάρει τις σχετικές αποφάσεις και να κινηθεί αναλόγως με δική του πρωτοβουλία, χωρίς καμιά πίεση από την πλευρά σου. Αν δεν το κάνει, τότε πράγματι, δεν θα το έκανε ποτέ, ούτε θα άλλαζε κάτι με το να συνέχιζες να του δίνεις παράταση χρόνου. Εξάλλου, απ' ότι καταλαβαίνω έχετε κι ένα σημαντικό πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ σας που γίνεται χειρότερο όσο αυξάνεται η πίεση από την πλευρά σου.

Το καλύτερο θα ήταν λοιπόν, να διαλέξεις κάποια ήρεμη στιγμή -όχι πάνω σε καυγά- για να του πεις ότι νιώθεις την ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα στη σχέση σας προκειμένου να πάρετε μια απόσταση ο καθένας από τα πράγματα και ν' αποφασίσετε πώς θέλετε να προχωρήσετε στο μέλλον, μαζί ή χωριστά.

Στην ίδια κουβέντα πρέπει να του ξεκαθαρίσεις τι περιμένεις από εκείνον, δίνοντας του συγκεκριμένα περιθώρια για το τι θεωρείς αποδεκτό και τι όχι -όχι ως τελεσίγραφο, αλλά ως επιθυμίες δικές σου- και παράλληλα να του πεις ότι θα δείξεις απόλυτη κατανόηση αν εκείνος δεν μπορεί να σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι, αρκεί να είναι ειλικρινής απέναντι σου.

Στη συνέχεια ορίστε από κοινού ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα -π.χ. δύο εβδομάδες- για να μείνετε χώρια και συμφωνήστε να μην έχετε καμιά επαφή ενδιάμεσα για να μην επηρεάζει ο ένας τον άλλον. Στο τέλος αυτού του διαστήματος, ή και νωρίτερα, αν εκείνος νιώθει σίγουρος για την όποια απόφαση του, μπορείτε να συναντηθείτε για να τη συζητήσετε, γνωρίζοντας από πριν και οι δύο ότι αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τη σχέση σας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ