Ηλίθια | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
9:07
15/3/2014

Ηλίθια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Πανηλίθια

Όταν μια γυναίκα θέλει να σαγηνευσει έναν άντρα, τι μπορεί να κάνει; Πως να του το δείξει διακριτικά αλλά και αποτελεσματικά;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία μου η ερώτηση μου ίσως σου φανεί αστεία αλλά εγώ θέλω πολύ ν ακούσω την άποψη σου... Καταρχάς είμαι 20 ετών! Όταν μια γυναίκα θέλει να σαγηνευσει έναν άντρα, τι μπορεί να κάνει; Πως να του το δείξει διακριτικά αλλά και αποτελεσματικά; Πως περνάς το μήνυμα σε κάποιον ώστε να του βάλεις την ιδέα κ να πάει το πράγμα στο ερωτικό; (συνήθως όταν κάποιος με ήθελε μου το έδειχνε κ προχωρούσε! Τώρα θέλω εγώ κάποιον που ξέρω από κοινούς φίλους κ θέλω μερικές συμβουλές για να τον κερδίσω αν μπορέσω!) Θέλω πάρα πολύ να μου απαντήσεις! Σ ευχαριστώ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χρυσή μου, είσαι ολόκληρη γυναίκα αλλά μου γράφεις και μου ξαναγράφεις επί ένα μήνα για ένα θέμα που δεν έχει απάντηση, σαν να είσαι πρωτόπειρη 14χρονη. Ο μόνος λόγος που σου απαντώ είναι για να πάψεις να σπαμάρεις το ίνμποξ μου με τέτοια τρέλα. Άκου τα λοιπόν:
1) Με αυτή την τακτική του τσιμπουριού, δεν πρόκειται να προσελκύσεις κανέναν άντρα, παρά μόνο να τον κάνεις να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση από εσένα προκειμένου να βρει φάρμακο να σε εξολοθρεύσει.
2) Αν ένας άντρας ενδιαφέρεται για σένα, θα σου το δείξει με κάθε δυνατό τρόπο, πέραν πάσης αμφιβολίας και δεν χρειάζεται ν' ασχοληθείς καθόλου μ' αυτό.
3) Αν ένας άντρας δεν ενδιαφέρεται για σένα, θα σφυρίζει αδιάφορα ακόμα κι αν εμφανιστείς γυμνή μπροστά του χορεύοντας τον χορό των 7 πέπλων της Σαλώμης και κάνοντας τούμπες (ως έξτρα μπόνους). Σ' αυτή την περίπτωση, ακόμη κι αν σε γα**σει, θα είναι για να πάψεις να τον σπαμάρεις και για κανέναν άλλο λόγο που μπορεί να ονειρεύεσαι. 
4) Ο άντρας δεν σαγηνεύεται επειδή εσύ θα τον σαγηνέψεις: ο άντρας "σαγηνεύεται" επειδή είναι ήδη ψημένος να σαγηνευτεί από κάποια –οποιαδήποτε- προτού εμφανιστείς στη ζωή του ακόμη.
5) Αν ένας άντρας είναι έτοιμος να σαγηνευτεί, το μόνο που μπορείς να κάνεις για να θέσεις υποψηφιότητα είναι να δείχνεις διαθέσιμη για εκείνον –και μόνο εκείνον- και παράλληλα να δείχνεις ότι είσαι ένα άτομο με ενδιαφέροντα (ιδανικώς σχετικά με τα δικά του) και ότι έχεις ήδη μια στρωμένη ζωή για τον εαυτό σου, η οποία θα εξακολουθήσει να κυλάει, ακόμη κι αν εκείνος εξαφανιστεί από προσώπου γης.
Αυτά.
Κι αν δεν κατάλαβες, ο τύπος που έχεις βάλει στο μάτι δεν ξέρει καν ότι υπάρχεις. Περιττό ν' ασχολείσαι λοιπόν.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ