Η ζωή μου?? | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:36
25/8/2011

Η ζωή μου??

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
mikri mellisa

 Έλεγε οτι είναι ερωτευμένος μαζί μου αλλά νιώθει αισθήματα για την κοπέλα του. Παρόλα αυτα εμείς βρισκόμαστε που κ που. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να το κόψω αλλά πάντα τον παίρνω τηλ...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή θεία Λουκία. Είμαι 25 ετών και έχω 6 μήνες που χώρισα. Ήμουν παντρεμένη. Μετά τον χωρισμό μου γνώρισα έναν άντρα πού μόλις είχε χωρίσει από σχέση. Στην αρχή όλα πηγαίναν τέλεια. Φαινόμασταν πολύ ερωτευμένοι. Όμως μετά από 2βδομάδες η πρώην επέστρεψε κ αυτός γύρισε. Έλεγε οτι είναι ερωτευμένος μαζί μου αλλά νιώθει αισθήματα για την κοπέλα του. Παρόλα αυτα εμείς βρισκόμαστε που κ που. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να το κόψω αλλά πάντα τον παίρνω τηλ. Ντρέπομαι πολύ που το λέω. Να ενημερώσω πως στο sex έχουμε τρελή χημεία κάτι που αναγνωρίζει ο ίδιος. Μην τα πολυλογώ θέλω να ξεκόψω μαζί του. Θέλω να βρω ένα παιδί που να είναι ελεύθερο και να μην είμαι εγώ δεύτερη. Το θέμα μου είναι ότι έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά δεν τα καταφέρνω. Φοβάμαι κιόλας μήπως συμβιβαστώ μόνο με το sex κ δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο. Τι με συμβουλεύετε;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σε συμβουλεύω να μην πιέζεις τον εαυτό σου να πάρει οποιαδήποτε απόφαση για την οποία δεν είσαι ψυχολογικά έτοιμη. Το γεγονός ότι αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για μια ουσιαστική, αμοιβαία και αποκλειστική σχέση με κάποιον που να μπορεί να σου ανταποδώσει το ενδιαφέρον και την τρυφερότητα σου είναι πολύ ενθαρρυντικό και σίγουρα θα πρέπει να αποτελέσει τον μακροχρόνιο στόχο σου.

Όμως, όπως δείχνει το πράγμα, αυτή τη στιγμή δεν είσαι συναισθηματικά έτοιμη για μια τέτοια δέσμευση γι' αυτό και αρκείσαι σε αυτή την ευκαιριακή σχέση που λειτουργεί μόνο σαν σεξουαλική εκτόνωση και τίποτε περισσότερο. Αφού λοιπόν, αυτή η ισορροπία σού είναι ξεκάθαρη και δεν έχεις περισσότερες προσδοκίες από τον τωρινό εραστή σου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αυτομαστιγώνεσαι και να κατηγορείς τον εαυτό σου για ελαφρότητα.

Στο κάτω-κάτω το διαζύγιο σου είναι πολύ πρόσφατο και πρέπει πρώτα να επιτρέψεις στον εαυτό σου να "αναρρώσει" πλήρως από εκείνο τον χωρισμό ώστε να μπορέσεις όταν θα έρθει ο καιρός, να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά στις απαιτήσεις μιας σοβαρής σχέσης.

Μπορεί να χρειαστούν αρκετοί μήνες ακόμη μέχρι τότε, αλλά δεν υπάρχει καμιά βιάση. Όταν θα έχεις ξεπεράσει αυτό το στάδιο, θα δεις ότι δεν θα έχεις ανάγκη πια αυτές τις περιστασιακές σεξουαλικές συνευρέσεις, θα τις έχεις βαρεθεί και δεν θα χρειαστεί να καταβάλεις καμιά προσπάθεια για να τις κόψεις. Ως τότε, δεν έχεις κανένα λόγο να στερήσεις από τον εαυτό σου από αυτό το σεξ της "παρηγοριάς", αρκεί να το κάνεις όταν νιώθεις πραγματική ανάγκη για κάτι τέτοιο κι όχι από συνήθεια, ή κεκτημένη ταχύτητα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ