Η πρώην... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:30
2/1/2014

Η πρώην...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
sissy

Η σκιά της πρώην όμως με κατατρώει! Έχει ζήσει πάρα πολλά μαζι της από μικρός ακόμα κ αν υπήρχαν προβλήματα μεταξύ τους. Φοβάμαι πολύ.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία μου συγχαρητήρια για τη βοήθεια σου κ εύχομαι να με βοηθήσεις και τώρα όπως έχεις ξανακάνει! Λοιπόν... Πριν χρόνια γνώρισα ένα παιδί, γιο οικογενειακών μας φίλων. Εγώ τότε 17, εκείνος γύρω στα 30. Το κλίμα από την αρχή ερωτικό, όλο βλέμματα κ όλο σημάδια ότι του αρέσω πάρα πολύ! Μέχρι που η μάνα του έλεγε για πλάκα ότι παραμιλάει στον ύπνο του! Αυτός ωστόσο τότε ήταν σε σχέση 5 περίπου χρόνων... Να μην στα πολυλογώ, λίγο το θέμα της ηλικίας, λίγο κάτι άσχετες οικογενειακές παρεξηγήσεις κ οι γονείς του που φοβήθηκαν την διάφορα ηλικίας κ τον αποθάρρυναν, απομακρυνθήκαμε κ δν είχαμε καμία επαφή... Μεσολάβησαν πολλά κ το θέμα χάλασε. Τσακώθηκα άσχημα κ εγω μ αυτόν! Αυτός μετά από αυτά, επισημοποίησέ περίπου την σχέση που είχε, την πήγε στους γονείς του και συγκατοίκησαν. Ποτέ δεν σταμάτησα να βλέπω απ αυτόν όμως κάποιες κινήσεις ενδιαφέροντος κ οπότε με έβλεπε έκανε σαν τρελός. Απ ότι μάθαινα, η σχέση είχε όλο τσακωμούς, η οικογένεια του δεν την ήθελε κ κάποια στιγμή χώρισαν (είχαν ξαναχωρίσει στο παρελθόν σχεδόν όταν γνώρισε εμένα). Τα δεδομένα σήμερα έχουν αλλάξει λοιπόν κ γω κατάφερα μετά από σαράντα κύματα να είμαι με τον άνθρωπο αυτό. Η σκιά της πρώην όμως με κατατρώει! Σκέφτομαι ότι τα είχαν τόσα χρόνια, την ήξεραν όλοι, συζούσαν ένα διάστημα... Με δύο λόγια έχει ζήσει πάρα πολλά μαζι της από μικρός ακόμα κ αν υπήρχαν προβλήματα μεταξύ τους. Φοβάμαι πολύ. Η κοπέλα αυτή είναι η επιτομή του πείσματος κ δν θα το αφήσει έτσι. Έχει παλέψει με νύχια κ δόντια, τα έβρισκε μαζι του μετά από χωρισμούς κ επιβίωνε! Σκέφτομαι μήπως πάντα επικοινωνεί μαζι του κ προσπαθεί να τον κερδίσει. Φοβάμαι ότι αυτός μας συγκρίνει, ότι ενδόμυχα κάτι θα σκέφτεται μετά από τόσες εμπειρίες μαζι της... Κλαίω συνέχεια κρυφά κ νιώθω σαν η δεύτερη που έχει να διανύσει πολύ δρόμο για να φτάσει στα στάδια που έφτασε αυτή.... Ότι κ να κάνω σκέφτομαι μήπως αυτός εκείνη τη στιγμή με συγκρίνει γιατί ουσιαστικά μαζι της έζησε από μικρός. Βέβαια κ όταν κάποιος χωρισμένος ξαναπαντρευτεί κάπως έτσι δν είναι; Η σύγκριση πάντα γίνεται; Ένας άντρας σκέφτεται την πρώην του νοσταλγικά; Κ πότε; Μήπως τόσα χρόνια κοινών εμπειριών δν ξεγράφονται έτσι απλά; Η μήπως η τελευταία με την οποία είναι ένας άντρας είναι κ η πιο σημαντική; Βοήθησε με σε παρακαλώ... Νομίζω τις σκέψεις αυτές τις κάνουν όλες οι γυναίκες σε κάποιο βαθμό... Περιμένω με αγωνία.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σίσσυ μου, όχι, δεν κάνουν όλες οι γυναίκες αυτές τις σκέψεις, ούτε οι άντρες σκέφτονται τις πρώην τους νοσταλγικά, ιδιαίτερα όταν τις έχουν χωρίσει οι ίδιοι κι όταν επιπλέον, βρίσκονται σε μια καινούργια σχέση. Αντίθετα, μπορώ να σου πω ότι οι άντρες που έχουν χωρίσει κι επιπλέον βρίσκονται σε μια καινούργια σχέση, αν και όταν σκεφτούν την πρώην τους νιώθουν ανακουφισμένοι που απαλλάχτηκαν από αυτή.

Φυσικά, μπορεί να έχουν κι ευχάριστες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο της ζωής τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν αν επιστρέψουν σ' εκείνη την εποχή. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις γυναίκες που έχουν χωρίσει με δική τους πρωτοβουλία και βρίσκονται σε μια καινούργια σχέση: όλοι οι άνθρωποι από μια ηλικία και μετά έχουν ένα παρελθόν κι αυτό το παρελθόν τους κάνει σοφότερους και διαμορφώνει αυτό που είναι σήμερα.

Τώρα, το αν εκείνη κάνει απόπειρες επανασύνδεσης μαζί του, είναι δικό της πρόβλημα αφού δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά. Αυτό όμως που είναι δικό σου πρόβλημα, είναι αφενός οι ενοχές που έχεις απέναντι της -γι' αυτό και τη σκέφτεσαι να κάνει τα ίδια με όσα έκανες εσύ- και αφετέρου το γεγονός ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση -γι' αυτό και νιώθεις ότι η όποια σύγκριση θα είναι εις βάρος σου.

Με άλλα λόγια, είναι στο χέρι σου να συνεχίσεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου, ή να πάρεις απόφαση ότι σε κάθε σχέση υπάρχουν κάποιες προκλήσεις κι αυτές οι προκλήσεις έχουν να κάνουν με το σήμερα κι όχι με το χτες. Φρόντισε λοιπόν να περνάς καλά με τον αγαπημένο σου, ξέχνα το παρελθόν του και άρχισε να οραματίζεσαι και να χτίζεις το κοινό σας μέλλον.

Κάθε άλλη σκέψη είναι σκέτη σπατάλη χρόνου και ενεργητικότητας και είναι η μόνη που μπορεί να απειλήσει την κοινή ευτυχία σας.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ