Η απιστία είναι φυσιολογική; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:12
27/6/2013

Η απιστία είναι φυσιολογική;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρι

Τον έχω πιάσει να κοιτάει και άλλες και όταν τον ρώτησα τι γίνεται και το κάνει αυτό μου λέει ότι η απιστία είναι φυσιολογική σε μια σχέση και ότι πρέπει να την δέχομαι

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Εδώ και 2 μήνες έχω σχέση με ένα αγόρι συνομήλικο με εμένα. Τα πάμε αρκετά καλά και νιώθω ότι είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Από ότι δείχνει νιώθει πράγματα για μένα και αυτό με κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένη. Όμως τελευταία  τον έχω πιάσει να κοιτάει και άλλες και όταν τον ρώτησα τι γίνεται και το κάνει αυτό μου λέει ότι η απιστία είναι φυσιολογική σε μια σχέση και ότι πρέπει να την δέχομαι ως γυναίκα γιατί είναι στην φύση του άντρα.Μάλιστα λέει πως αν πάει με άλλη θα μου το πει γιατί θέλει να υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ μας και ότι εγώ είμαι αυτή που αγαπάει.Τι να κάνω; Να δεχτώ τις απιστίες του; Δεν θέλω να τον χάσω γιατί και εγώ νιώθω πράγματα για εκείνον.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλά, ναι –πες του χαιρετίσματα... Αν η απιστία είναι φυσιολογική, ισχύει εξίσου για άντρες και γυναίκες. Κι αν εκείνος στους δύο μήνες ξενοκοιτάει, τι να περιμένεις στα δύο χρόνια;

Αν πάει με άλλη, δεν χρειάζεται να σου πει τίποτα, γιατί απλά εσύ δεν πρέπει να είσαι εκεί, ούτε και να νιώθεις το οτιδήποτε για εκείνον. Απλά έχεις κάνει λάθος διεύθυνση. Ξύπνα κοριτσάκι μου και παράτα τον αυτή τη στιγμή!
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ