η άλλη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:28
2/2/2012

η άλλη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
μαίρη

Tο κάναμε με ένα παιδί ενώ έχει κοπέλα. Η όλη κατάσταση πέρα απ' το ότι δεν τιμάει την κοπέλα του, δεν δείχνει ασέβεια προς το πρόσωπο μου; Αν με ήθελε, πιστεύω πως θα την άφηνε. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα θεία! Πριν μια βδομάδα, το κάναμε με ένα παιδί ενώ έχει κοπέλα. Αν και όταν έγινε μου βγήκε φυσικό, τώρα με έχουν φάει οι τύψεις και οι ενδοιασμοί για το τι θέλει από μένα. Θέλει να το συνεχίσουμε και υποστηρίζει ότι με θέλει. Η όλη κατάσταση πέρα απ' το ότι δεν τιμάει την κοπέλα του, δεν δείχνει ασέβεια προς το πρόσωπο μου; Αν με ήθελε, πιστεύω πως θα την άφηνε. Τι να κάνω; Τον θέλω πολύ. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος και τον βλέπω σχεδόν καθημερινά στο γήπεδο όπου κάνει αυτός ποδόσφαιρο και εγώ βόλεϊ. Οπότε συμπίπτουν οι ωρες μας πίνουμε εκεί έναν καφέ και βρισκόμαστε συνήθως σε σπίτι οπότε έχουμε και οι δύο χρόνο.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαιρούλα μου, μην μπερδεύεσαι! Όταν ένας άντρας λέει ότι σε θέλει, δεν εννοεί ότι θέλει να δημιουργήσετε δεσμό και ίσως να παντρευτείτε και να κάνετε οικογένεια. Εννοεί ότι σε θέλει σεξουαλικά, αυτό και μόνον αυτό, ιδιαίτερα όταν ήδη βρίσκεται σε σχέση. Αλλιώς, όπως πολύ σωστά παρατηρείς, θα άφηνε την υπάρχουσα κοπέλα του και θα ρίσκαρε μια καινούργια σχέση μαζί σου.

Το ότι αυτό το αγόρι λέει ότι θέλει να το συνεχίσετε σημαίνει ότι θέλει να συνεχίσετε να έχετε μια καθαρά σεξουαλική σχέση, χωρίς άλλες δεσμεύσεις. Φυσικά, αν ήταν ελεύθερος και το θέλατε και οι δύο, δεν θα υπήρχε πρόβλημα με μια τέτοια εξέλιξη. Εφόσον όμως είναι ήδη δεσμευμένος, αυτή η συμπεριφορά δεν τιμά ούτε τον ίδιο, αφού κοροϊδεύει την κοπέλα του πίσω από την πλάτη της, αλλά ούτε κι εσένα, αφού δέχεσαι να τον μοιράζεσαι, σαν να είσαι καμιά παρακατιανή.

Το παρασύρθηκες από το πάθος σου και το κάνατε μια φορά, είναι μεν σφάλμα αλλά κανείς δεν σε υποχρεώνει να το επαναλάβεις. Αντίθετα, πιστεύω ότι όσο κι αν τον θέλεις είναι καλύτερα να του κόψεις τα πολλά-πολλά, γιατί αν συνεχίσεις μαζί του θα είναι σαν να υποτιμάς τον εαυτό σου και τη δυνατότητα σου να βρεις τελικά κάποιον ο οποίος να σου είναι αφοσιωμένος ολοκληρωτικά. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ