Η αλήθεια... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
14:33
26/7/2013

Η αλήθεια...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Φενια

Εχω δεσμό με παντρεμένο. Μπορεί αυτό να ακούγετε το πρωτεύον πρόβλημα όμως το χειρότερο είναι πως είναι πολύ ζηλιάρης. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Μου ήταν δύσκολο να γράψω, όχι γιατί δεν ήθελα άπλα γιατί έχω μάθει ότι φάση τις ζωής μου περνάω να λύνω τα προβλήματα μονή μου. Αυτή την φορά νιώθω όμως την ανάγκη να γράψω εδώ κ να ακούσω μια συμβουλή. Με λένε Φένια κ έχω δεσμό με παντρεμένο. Μπορεί αυτό να ακούγετε το πρωτεύον πρόβλημα όμως το χειρότερο είναι πως είναι πολύ ζηλιάρης. Σε βαθμό που δεν φαντάζεσαι αγαπητή μου Θεία Λουκία. Ότι και να πω ότι και αν κάνω νομίζει πως είναι ψέματα κ πως κρύβω κάτι. Το θέμα είναι πως βγήκα από μια μεγάλη σχέση που τράβαγα τα ίδια, γνώρισα αυτό τον άνθρωπο και μου άλλαξε την ζωή προς το καλύτερο αλλά... απ' τα νεύρα μου σε κάθε τσακωμό μας ξεσπάω πολύ 'άσχημα. Έχω χάσει τον εαυτό μου και εκτός αυτού έχω σπάσει και όλο μου το σπίτι. Είμαι 27 κ νιώθω ώρες ώρες σαν 10. Φταίει το ότι ζητάει την αλήθεια, την έχει κ πιστεύει ακόμα πως δεν είναι έτσι. Είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος που τον λατρεύω άλλα μήπως είναι η ώρα να κοιτάξω τον εαυτό μ λίγο; Εφόσον μερικοί άνθρωποι ζητάνε την ειλικρίνεια κ την έχουν μα δεν την εκτιμάν κ την παρεξηγούν μήπως είναι καλύτερα τέτοιους ανθρώπους να τους βγάζουμε απτήν ζωή μας; Μήπως πρέπει να κοιτάμε κ τα δικά μας θέλω κ επιτέλους πια να κρατάμε έστω κ λίγο αυτή την αναθεματισμένη αξιοπρέπεια; Μα το χειρότερο είναι αυτό το άδικο να είσαι σωστή ειλικρινής κ να σε μειώνουν λες κ είσαι ο χειρότερος άνθρωπος. Έχω σκεφτεί τον χωρισμό όμως δεν μπορώ να τελειώσω κάτι από την στιγμή που δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Θα μου πεις, η αρρωστημένη ζήλια είναι, αλλά όταν έχεις επενδύσει σε αυτή την σχέση όλη σου την ψυχή  κ βλέπεις πως πάει να χαλάσει από ανασφάλειες αλλουνού τι μπορείς να κάνεις; Με αγάπη Φένια.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φένια μου, υπάρχει και παραπυπάρχει σοβαρός λόγος για να χωρίσεις απ' αυτόν τον άντρα κι είναι ανεξάρτητος απ' τη ζήλεια του: απλούστατα αυτός ο άντρας είναι δοσμένος αλλού και δεν σου ανήκει. Και το να επενδύεις σε κάτι που δεν σου ανήκει είναι καθαρή απερισκεψία, για να μην πω βλακεία.

Μπορεί εκείνος να σου λέει τις συνηθισμένες δικαιολογίες ότι δεν μπορεί να χωρίσει τη γυναίκα του γιατί είναι εξαρτημένη από εκείνον, άρρωστη, ή ψυχοπαθής, ή γιατί έχουν παιδιά μαζί και δεν του πάει καρδιά να τα πληγώσει και δεν ξέρω τι άλλο, αλλά καλά θα κάνεις να καταλάβεις ότι όλα αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες για να μην αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του και των επιλογών του.

Το γεγονός ότι είναι και ζηλιάρης από πάνω, απλά δείχνει ότι έχει κι έναν υπέρμετρο εγωισμό κι επειδή ξέρει πως τον αγαπάς προσπαθεί να σε ελέγξει, προκειμένου να μη έχεις η ίδια περισσότερες απαιτήσεις από εκείνον. Πες του λοιπόν, να καθαρίσει πρώτα τη φωλιά του και μετά ν' ασχοληθεί με τη δικιά σου.

Εντάξει, καταλαβαίνω ότι σε κάποια ευαίσθητη φάση της ζωής σου παρασύρθηκες από τη γοητεία αυτού το αρσενικού και ενέδωσες σ' αυτή την άνιση (για σένα) σχέση, αλλά επιτέλους ήρθε η ώρα να τον κάνεις πέρα και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει πραγματικά: έναν άντρα που ίσως να μην έχει όλα τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου, αλλά που θα έχει τα πιο σημαντικά από αυτά και ταυτόχρονα το συντριπτικό πλεονέκτημα ότι θα είναι ελεύθερος για σοβαρή και αποκλειστική σχέση.

Ακόμη κι αν δεν ήταν θέμα αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού –που είναι- είναι θέμα κοινής λογικής. Μην είσαι κορόιδο.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ