Γιατί δεν είμαι ευτυχισμένη; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:34
21/11/2011

Γιατί δεν είμαι ευτυχισμένη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Βασανισμένη Ανεμώνη

Σκέφτομαι την παραίτηση με σκοπό να αφοσιωθώ στα προσωπικά μου. Κι εκεί όμως όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορώ να πω ότι είχα ιδιαίτερη τύχη. Πάντα ερωτευόμουν τον πιο ακατάλληλο...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή θεία Λουκία, θα ήθελα τη συμβουλή σου γιατί μετράει πάρα πολύ για μένα. Το πρόβλημα μου δεν είναι οικονομικό. Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας. Δουλεύω στην αστυνομία, παρόλο που ο πατέρας είχε αντιρρήσεις. Ωστόσο τώρα πια βλέπω ότι δεν θα μπορέσω να φτάσω ποτέ στο ανώτατο αξίωμα γιατί υπάρχει κάποιος πολύ καλυτερός μου, με πολύ καλές δημόσιες σχέσεις. Σκέφτομαι την παραίτηση με σκοπό να αφοσιωθώ στα προσωπικά μου. Κι εκεί όμως όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορώ να πω ότι είχα ιδιαίτερη τύχη. Πάντα ερωτευόμουν τον πιο ακατάλληλο. Είχα ξεκινήσει από έρωτα με έναν ιερωμένο, με αποκορύφωμα τη σχέση μου με έναν διπρόσωπο παρανοϊκό τον οποίο τελικά και σκότωσα την ώρα του καθήκοντος. Μετά ερωτεύτηκα έναν Τούρκο, τον βάφτισα, τον παντρεύτηκα και μετά απο λίγο βαρέθηκα. Όλες με ζηλεύουν αλλά νιώθω ότι δεν είμαι ευτυχισμένη. Δεν ξέρω καν αν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη. Τι φταίει; Τι δεν κάνω καλά;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοπέλα μου, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις γυναικών που ερωτεύονται επανειλημμένα τον λάθος άντρα, η πηγή του κακού εντοπίζεται στη προβληματική σχέση που είχες με τον με τον πατέρα σου. Βλέπεις, αν έχεις έναν πατέρα που σε απαξιώνει διαρκώς, είναι επόμενο να έλκεσαι από άντρες που θα σε αφήνουν ανικανοποίητη, καθώς αυτό το πρότυπο σχέσης έχεις μάθει ν' αγαπάς.

Έτσι, είναι λογικό να βιώνεις έναν ατελείωτο αγώνα για την ευτυχία, ο οποίος όμως πάντα καταλήγει εις βάρος σου και σου αφήνει ένα μόνιμο εσωτερικό κενό. Αυτά είναι τα κακά νέα.

Τα καλά νέα είναι ότι, από τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις αυτή την αλήθεια θα έχεις κάνει το πρώτο βήμα για ν' απελευθερωθείς από αυτόν το φαύλο κύκλο και να μπορέσεις να αναζητήσεις την ερωτική ευτυχία στο πρόσωπο ενός άντρα που θα ανταποκρίνεται πρόθυμα στις ανάγκες σου, χωρίς περιττές εντάσεις και κρυμμένα μυστικά.

Η πορεία αυτή του "εσωτερικού επαναπρογραμματισμού" οπωσδήποτε χρειάζεται μεγάλη θέληση και επιμονή και μπορεί να σου κοστίσει αρκετό πόνο και δάκρυα, αλλά όταν φτάσεις στο τέρμα της θα καταλάβεις ότι άξιζε πραγματικά τον κόπο. Μάλιστα, δεδομένου ότι έχεις την οικονομική άνεση θα σου συνιστούσα ανεπιφύλακτα να ζητήσεις τη στήριξη ενός καλού ψυχοθεραπευτή, ο οποίος θα σε καθοδηγήσει γρηγορότερα και ταχύτερα προς την έξοδο από τον εφιάλτη σου.

Εξίσου ή και ακόμη πιο χρήσιμο θα ήταν καλό να πάψεις να ταυτίζεσαι τόσο πολύ με τον χαρακτήρα της Τατιάνας από τη θρυλική "Λάμψη", γιατί όπως θα θυμάσαι η κατάληξη της δεν ήταν και η καλύτερη... Καλή τύχη!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ