Φλερτ στο Facebook | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
14:35
5/9/2013

Φλερτ στο Facebook

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Mary

Eλεγα να του στείλω αίτημα φιλίας κ ξεκινήσει κάτι αν κ αυτός το θέλει! Μήπως του φανεί υπερβολικό όμως;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία μου γεια σου! Με έχεις ξαναβοηθήσει στο παρελθόν και γι αυτό ανατρέχω σε σένα και πάλι! Πριν κανένα χρόνο γνώρισα ένα παιδί από κοινή παρέα κ αμέσως φάνηκε ότι υπήρξε μεταξύ μας ένα φλερτάκι! Δεδομένης της παρουσίας όμως άλλων δέκα ατόμων εκείνη την ημέρα, ίσως κ λόγω του ότι το παιδί αυτό δν είναι εντελώς χύμα αλλά πιο σοβαρό, δν ανταλλάξαμε τηλ κ δν έγινε τπτ παραπάνω. Τον έψαξα στο fb αλλά δυστυχώς δν είχε! Πριν κάποιες μέρες ανακάλυψα τυχαία ότι μόλις έφτιαξε λογαριασμό! Αφού κ γω λοιπόν δν έχω κάτι στη ζωή μου, κ πιθανόν ούτε αυτός απ όσο ξέρω, έλεγα να του στείλω αίτημα φιλίας κ ξεκινήσει κάτι αν κ αυτός το θέλει! Μήπως του φανεί υπερβολικό όμως που τον θυμάμαι ακόμη μετά από μια κ μόνο συνάντηση πριν ένα χρόνο; Μήπως φανεί δλδ πέσιμο κ ότι τον ψάχνω; Τι πιστεύεις;  Μήπως τα σκέφτομαι όλα αυτά άδικα γιατί απλά οποίος έχει τη μύγα μυγιάζεται; Πως μπορώ να κάνω αισθητή την παρουσία μου διαδικτυακά ώστε αν ενδιαφέρεται να κάνει κάτι; Περιμένω την απάντηση σου με αγωνία μιας κ το διαδίκτυο καλώς η κακώς παίζει ρόλο και στο ερωτικά μας πλέον! Σ ευχαριστώ κ ελπίζω να έχεις ένα υπέροχο καλοκαίρι!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαίρη μου, σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου οι οποίες μπορώ να πω ότι είχαν αποτέλεσμα, αφού πράγματι πέρασα όμορφα και γέμισα τις μπαταρίες μου!

Στο θέμα μας τώρα, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Αλλά και τι σημασία έχει αν εκείνος καταλάβει ότι μπορεί, ίσως, ενδεχομένως να ενδιαφέρεσαι για εκείνον; Τιμή σου και καμάρι σου που έχεις το θάρρος να το εκδηλώσεις. Δεν μιλάμε να πέσεις στα γόνατα και να τον ζητήσεις σε γάμο, για μια απλή αφορμή για την ενδεχόμενη συνέχεια της γνωριμίας σας μιλάμε.

Με άλλα λόγια, η ιδέα σου να του κάνεις αίτημα φιλίας είναι πάρα πολύ καλή. Από εκεί και πέρα, εφόσον εκείνος τη δεχτεί –που δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην- μπορείς ν' αφήσεις δυο-τρεις μέρες να περάσουν και μετά να του πιάσεις τη κουβέντα στο τσατ, στο χαλαρό, του τύπου "πώς χαθήκαμε έτσι απότομα;", ή "χαίρομαι πολύ που σε πετυχαίνω πάλι", συνοδευόμενα με ερωτήσεις όπως "τι κάνεις αυτόν τον καιρό (δουλειές, σπουδές κ.λπ.);" και "κρίμα που δεν είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε περισσότερο".

Αυτές οι φράσεις θα τον ενθαρρύνουν να σε ρωτήσει κι εκείνος αντίστοιχα πράγματα και θα του δώσουν λαβή –εφόσον το επιθυμεί και είναι ελεύθερος- να σου γυρίσει το μπαλάκι και να σου ζητήσει να συναντηθείτε ξανά.

Έτσι, θα του έχεις δείξει το ενδιαφέρον σου, χωρίς να ανοιχτείς πάρα πολύ και να φέρεις τον εαυτό σου ή κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Από εκεί και πέρα, εφόσον αρχίσει να ξανακυλάει η μπάλα ανάμεσα σας όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στις επιδιώξεις σου!
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ