Φίλοι ή ...;;; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
18:29
3/9/2012

Φίλοι ή ...;;;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Elma

Όταν ανοίξαμε τα μάτια μας και καταλάβαμε τι συνέβη φάγαμε την φρίκη του αιώνα... Ερωτήσεις βροχή ο ένας στον άλλο και αλληλοκατηγορίες του τύπου "γιατί δεν το σταμάτησες κτλ"... 

Αγαπητή θεία, βρίσκομαι σε πλήρη σύγχιση! Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά... Με τον Γ. είμαστε φίλοι από την πρώτη Γυμνασίου αφού γνωριστήκαμε στο σχολείο και κολλήσαμε από την αρχή!!Εκείνος συνεσταλμένος και προσηλωμένος στους στόχους του ενώ εγώ πιο δυναμική αλλά με μία σκέψη σκέτο χάος! Οι δυό μας μαζί με άλλα 4 αγόρια και μία κοπέλα αποτελούμε μια πολύ ενωμένη παρέα τα τελευταία 15 χρόνια και πάμε σαν σιαμαίοι. Τα μόνα χρόνια που δεν ζούσαμε μαζί ήταν τα φοιτητικά μας αλλά και πάλι βρισκόμασταν σχετικά συχνα στις πόλεις που σπουδάζαμε και στην πατρίδα μας για διακοπές! Από όλους τους κολλητούς λοιπόν πιο δεμένη ένιωθα και νιώθω με τον Γ. Ισως γιατί είμαστε τόσο διαφορετικοί και συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον! Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν μια παρέα αλλά παράλληλα κάναμε την ζωή μας (σχέσεις, άλλες φιλίες κτλ) χωρίς ποτέ να κρύβουμε κάτι ο ένας από τον άλλο. Ειδικά με τον Γ. λέγαμε τα πάντα, από ερωτικά, επαγγελματικά (εκείνος δουλεύει ενώ εγώ τελειώνω το Διδακτορικό μου), μέχρι και τα οικογενειακά μας. Όταν βγαίνουμε έξω περνάμε τέλεια ακόμα και τώρα χωρίς να βαριόμαστε ο ένας τον άλλον. Τρώγαμε μαζί, πηγαίναμε βόλτες και διακοπές οι δυο μας, μιλούσαμε με τις ώρες στο τηλ και στο σκαιπ. Όλα αυτά όμως μέχρι προχτές το βράδυ που είχε γενέθλια ο ένας κολλητός μας και βγήκαμε να το γιορτάσουμε. Αφού ήπιαμε πάρα πολύ γύρω στις 4 που φεύγαμε από το μαγαζί ο Γ. μου πρότεινε να πάω να μείνω σπίτι του αντί να γυρίσω στο δικό μου αφού εκείνος την επόμενη μέρα είχε άδεια και είχαμε κανονίσει να πάμε όλοι μαζί για μπάνιο. Εγώ αμέσως δέχτηκα! Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που θα έμενα εκεί αφού το έκανα συχνά τα τελευταία 3 χρόνια που είχε δικό του σπίτι και είχα αρκετά δικά μου πράγματα αφημένα για ώρες ανάγκης. Όταν φτάσαμε ήμασταν και οι 2 τύφλα σε σημείο που να γελάμε χώρίς λόγο! Μόλις μπήκαμε στο σπίτι αρχίσαμε πάλι τα γέλια και είπαμε να παίξουμε το παιχνίδι των ερωτήσεων όπως κάναμε από παιδιά! Λίγο το ποτό, λίγο οι ερωτήσεις που ήταν πικάντικες χωρίς αφορμή βρεθήκαμε στο κρεβάτι να φιλιόμαστε.... την συνέχεια μπορείτε να την φανταστείς... Ξεραθήκαμε γύρω στις 7 ακόμα σουρωμένοι! Όταν ανοίξαμε λοιπόν τα μάτια μας και καταλάβαμε τι συνέβη φάγαμε την φρίκη του αιώνα... Ερωτήσεις βροχή ο ένας στον άλλο και αλληλοκατηγορίες του τύπου "γιατί δεν το σταμάτησες κτλ"... Σφαχτήκαμε κανονικά. Αλλά αντί για να πάμε για μπάνιο καταλήξαμε και πάλι να κάνουμε σεξ! Με τα πολλά κατά τις 4 ντυθήκαμε και πήγαμε για μπάνιο χωρίς να συζητήσουμε κάτι ή να μιλάμε στον δρόμο γενικά... Στην παραλία εγώ το έπαιζα τρελλίτσα ενώ εκείνος γύρισε πάλι στον παλιό κλειστό εαυτό του... Χτες που βρεθήκαμε και σήμερα που μιλήσαμε στον τηλέφωνο κάναμε σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα και όταν εκείνος μου είπε ότι θέλει να μιλήσουμε, γιατί δεν αντέχει, εγώ προφασίστηκα δουλειά και το έκλεισα.... Τι να κάνω τώρα; Δεν θέλω να τον χάσω από την ζωή μου! Τον αγαπώ πολύ και είναι η μόνη σταθερά μου όλα αυτά τα χρόνια.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητή μου, το να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου δεν θα σε βοηθήσει να κρυφτείς από την πραγματικότητα του ότι αυτή η φιλία έχει περάσει σε μια άλλη φάση και πρέπει να αποφασίσεις πώς θέλεις να διαμορφωθεί. Ούτως ή άλλως, όπως μου τα λες τα πράγματα, οι δυο σας είστε τόσο στενά συνδεδεμένοι μεταξύ σας που δεν αφήνατε αρκετό χώρο σε τρίτα πρόσωπα να μπουν ανάμεσα σας και το μόνο που έλειπε για να χαρακτηριστείτε κανονικό ζευγάρι είναι το σεξ. Επόμενο ήταν λοιπόν να συμβεί ό,τι συνέβη και τώρα μένει να αποφασίσετε αν θα επιτρέψετε στους εαυτούς σας να παραδεχτούν αυτή την αλήθεια ή αν θα ταμπουρωθείτε ξανά πίσω από τους παγιωμένους ρόλους που έχετε υιοθετήσει ο ένας απέναντι στον άλλον.

Οπωσδήποτε, η εξέλιξη της φιλίας σας σε ερωτική εμπεριέχει κάποιο ρίσκο, αλλά δεδομένου ότι έχετε τόσο μεγάλη οικειότητα μεταξύ σας, σας δίνει το περιθώριο να ελιχθείτε ανάλογα με το πόσο άνετα νιώθει ο καθένας σας στην καινούργια ισορροπία, με μόνη δέσμευση ότι θα παραμείνετε απόλυτα ειλικρινείς ως προς τα συναισθήματα σας και τις προθέσεις σας.

Πιο πρακτικά μιλώντας, νομίζω ότι θα πρέπει να συναντήσεις το ταχύτερο τον φίλο σου και να κάνεις μια εντελώς ανοιχτή συζήτηση μαζί του, προκειμένου να "αερίσετε" τους φόβους σας και να καταλήξετε από κοινού στο πώς επιθυμείτε να εξελιχθεί το πράγμα, χωρίς τρίπλες και χωρίς υπεκφυγές. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ