Εχω πρόβλημα ζήλιας | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
4:42
28/8/2012

Εχω πρόβλημα ζήλιας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Χριστίνα

Εχω μεγάλο πρόβλημα ζήλιας προς τόν άντρα μου. Κινδυνεύει η ΣXEΣH μου να πάει χαμένη. Τι νακάνω; 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα θεία Λουκία. Με λένε Χριστίνα και είμαι 38χρόνων, παντρεμένη εδώ και 4 μήνες. Εχω μεγάλο πρόβλημα ζήλιας προς τόν άντρα μου. Κινδυνεύει η ΣXEΣH μου να πάει χαμένη. Τι να κάνω; Ο καημένος κάνει υπομονή άλλα το βλέπω δε θα αντέξει πολύ. Αυτός εκτός από αυτό πού κάνουν όλοι οί άντρες όταν βλέπουν μια όμορφη κοπέλα, να την κοιτάζει με θαυμασμό δηλαδή, δέν κάνει κάτι άλλο κακό. Εγώ πάντα είχα πρόβλημα ζήλιας μέ τίς σχέσεις μου. Επλαθα σενάρια μόνη μου. Εχω γίνει σκιά του, πουθενά μόνος του.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εφόσον είχες πάντα το ίδιο πρόβλημα στις σχέσεις σου, υποψιάζομαι ότι πρέπει να είσαι ιδιαίτερα ανασφαλής κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ψαχτείς λίγο παραπάνω, ώστε να βρεις τη ρίζα αυτής της ανασφάλειας κι έτσι να καταφέρεις ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου. Αυτή είναι η μόνη λύση για να μπορέσεις ν' απαλλαγείς οριστικά από τη ζήλια που σε τρώει.

Βλέπεις, ο άνθρωπος που νιώθει επαρκής και καλά με τον εαυτό του δεν απειλείται τόσο εύκολα από τον "ανταγωνισμό" είτε μιλάμε για τον ερωτικό τομέα, είτε για άλλους τομείς της ζωής.

Από εκεί και πέρα και μέχρι να καταπολεμήσεις τις ανασφάλειες σου, φρόντισε κάθε φορά που νιώθεις το τσίμπημα της ζήλιας και αρχίζεις να πλάθεις σενάρια, να ρωτάς τον εαυτό σου αν θα σκεφτόσουν το ίδιο σε περίπτωση που κάποιος φίλος σου ή φίλη σου φερόταν αντίστοιχα όπως ο άντρας σου στον/στη σύντροφο του. Αν το συμπέρασμα σου είναι αρνητικό, τότε θα πάψεις να ζηλεύεις τόσο πολύ.

Αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να αποστασιοποιηθείς και να εκλογικεύεις την κατάσταση ώστε να μην χάνεις τον έλεγχο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ