Εχει κόλλημα με το να ψάχνει το κινητό μου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
17:59
3/9/2012

Εχει κόλλημα με το να ψάχνει το κινητό μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
'Απελπισμένη'

Κάθε φορά που βρίσκομαι με το αγόρι μου θέλει να ψάχνει το κινητό μου πράγμα που με νευριάζει και δεν του το δίνω και του μπαίνουν υποψίες... 

Θεία Λουκία έχω τεράστιο πρόβλημα... Κάθε φορά που βρίσκομαι με το αγόρι μου θέλει να ψάχνει το κινητό μου πράγμα που με νευριάζει και δεν του το δίνω και του μπαίνουν υποψίες... Τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αν δεν έχεις κάτι να του κρύψεις, δεν θεωρώ ότι το πρόβλημα σου είναι τεράστιο, παρότι σίγουρα η έλλειψη εμπιστοσύνης που έχει απέναντι σου είναι πράγματι πολύ εκνευριστική. Όμως, όσο αρνείσαι να του δείξεις το κινητό σου τόσο μεγαλύτερη καχυποψία του δημιουργείς κι αυτό οπωσδήποτε δεν βοηθάει τη σχέση σας, αφού χωρίς αμοιβαία εμπιστοσύνη δεν μπορεί να στεριώσει κανένας δεσμός.

Θα σου έλεγα λοιπόν να σταματήσεις αυτό το κρυφτούλι και να τον αφήσεις να ψάχνει όσο θέλει το κινητό σου, χωρίς να ενοχλείσαι. Άλλωστε, το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ με το δικό του κινητό κι έτσι να βγείτε πάτσι και να μην νιώθεις ριγμένη.

Εφόσον αποδειχτεί ότι δεν έχεις τίποτα να του κρύψεις, το λογικό είναι ότι μετά από λίγο καιρό θα βαρεθεί κι εκείνος αυτή τη διαδικασία του αμοιβαίου ελέγχου των κινητών σε κάθε συνάντηση και θα τελειώνει το παραμύθι. Αν πάλι δεν βαρεθεί, τότε σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά ανασφαλές άτομο και ότι όσο περνάει ο καιρός θα σου κάνει όλο και πιο δύσκολη τη ζωή και σ' αυτή την περίπτωση δεν θα έχεις κανένα λόγο να συνεχίζεις μαζί του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ