Έρωτας ή τίποτα; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
14:31
24/7/2013

Έρωτας ή τίποτα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μυρτώ

Ήθελε τελικά απλά μια βραδιά κι απλά το έκανε πολύ πετυχημένα ή ένιωσε κι αυτός κάτι άραγε;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία Λουκία. Λοιπόν, πριν 3 μήνες γνώρισα κάποιον πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο μετά απο μια σειρά πολύ τυχαίων γεγονότων. Οι ζωές μας πολύ διαφορετικές. Μένουμε σε διαφορετικές πόλεις (όχι μακρυά) αλλά πέρα από αυτό το επάγγελμά του απαιτεί ταξίδια έξω συχνά, μιας κι είναι ζωγράφος. Με προσέγγισε απίστευτα όμορφα, ευγενικά και ρομαντικά. Και όλον αυτόν τον καιρό είχαμε μια επικοινωνία-φλερτ έντονη αλλά ταυτόχρονα πάρα πολύ ευγενική βγαλμένη σαν από ταινία εποχής. Πριν λίγο καιρό μοιραστήκαμε μια βραδιά πανέμορφη, γεμάτη ρομαντισμό, τρυφερότητα, γλυκύτητα, απίστευτο ερωτισμό και πάθος. Μετά απο λίγες μέρες τον συνάντησα σε παρουσίαση της δουλειάς του. Ήταν πολύ ερωτικός και τρυφερός μαζί μου. Όμως, δεν ξαναβρεθήκαμε γιατί όπως μου εξήγησε δεν προλάβαινε λόγω φόρτου δουλειάς. Αυτό είναι αλήθεια, το έχω επιβεβαιώσει αλλά και πάλι νομίζω μπορείς να βρεις μια ώρα για έναν καφέ για παράδειγμα. Όμως, δεν επέμεινα. Δε μου αρέσουν τα παρακαλετά άλλωστε. Σέβομαι τα θέλω των άλλων. Τελος πάντων, την προ τελευταία μέρα που ήμουν στην πόλη του τον συνάντησα τυχαία κι μιλήσαμε. Πάλι με κοίταζε με ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Το ένιωσα ότι χάρηκε κι ότι με ήθελε. Κι αφού χωριστήκαμε μετά απο λίγη ώρα μου έστειλε πως δεν ήξερε πως ήμουν ακόμα στην πόλη του και χάρηκε που με είδε έστω και τυχαία.  Αυτά. Το θέμα μου είναι τι συμπέρασμα μπορώ να βγάλω; Εκείνη τη βραδιά δεν υπήρξε τίποτα χυδαίο. Υπήρχε όμως ένα υπέροχο συναίσθημα που δεν μου το είχε δείξει ή βγάλει ούτε το παιδί που ήμασταν μαζί 4 χρόνια... Και γενικώς έχουμε τόσα κοινά... Κ είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να με εξιτάρει τόσο πολύ και πνευματικά και απο όλες τις απόψεις στα 28 μου χρόνια. Τον έχω ερωτευτεί. Απ' την άλλη ξέρω πως σχέση κανονική με τον συγκεκριμένο δε μπορώ να έχω.  Ήθελα όμως να ζήσω άλλη μια βραδιά μαζί του. Κι αν ήθελε τελικά μια βραδιά μόνο γιατί μετά επικοινώνησε μαζί μου να απολογηθεί πως δεν έχει χρόνο - χωρίς να τον ρωτήσω- και γιατί μου είπε πως χάρηκε που με είδε; Μετά απο αυτό δεν έχουμε κάποια άλλη επικοινωνία εδώ και 2 βδομάδες όμως. Δε μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Τι λες κι εσύ; Ήθελε τελικά απλά μια βραδιά κι απλά το έκανε πολύ πετυχημένα ή ένιωσε κι αυτός κάτι άραγε αλλά  πρέπει να το αφήσει πίσω γιατί η δουλειά του είναι η προτεραιότητα του όπως για κάθε καλλιτέχνη στα φόρτε του; Ή μήπως απλά εγώ είμαι αθεράπευτα ρομαντική και προσπαθώ να τα δω όλα κάπως έτσι; Οι φίλοι μου δεν το θεωρούν σαν ξεπέτα πάντως για αυτόν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μυρτώ μου, άνοιξε λίγο το μυαλό σου... Μπορεί να μην είναι 'ξεπέτα", αλλά όπως μου τα λες τα πράγματα ο άνθρωπος αυτός δεν είναι διαθέσιμος για οποιαδήποτε σχέση, ούτε καν γι' αυτό που ονομάζουμε "ερωτική φιλία" κι αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κρατήσεις.

Ίσως είναι ρομαντικός, τρυφερός κι ευγενικός και πιθανότατα να τρέφει γλυκά συναισθήματα για σένα, όμως αυτό δεν τον υποχρεώνει να βάλει σε καλούπια την εμπειρία που μοιραστήκατε. Άλλωστε, το ευκαιριακό σεξ δεν είναι απαραίτητα χυδαίο ή αποκλειστικά σαρκικό.

Υπάρχουν ένα σωρό αποχρώσεις και συνδυασμοί στην ποιότητα των ανθρώπινων σχέσεων και είναι κρίμα να χάνεις την ουσία τους, προσπαθώντας να τις οριοθετήσεις. Αυτό ακριβώς ήρθε να σου μάθει ο συγκεκριμένος άνθρωπος για τη ζωή, άθελα του.

Κράτα λοιπόν την ευχάριστη ανάμνηση που σου άφησε χωρίς να χτίζεις παλάτια στην άμμο. Μπορείς να συνεχίσεις να τον θαυμάζεις όσο θέλεις ως προσωπικότητα, αλλά το να επιτρέπεις στον εαυτό σου να τον ερωτευθεί, είναι μάλλον αυτοκαταστροφικό από την πλευρά σου, αφού ξέρεις κι η ίδια κατά βάθος ότι δεν θα βρεις ανταπόκριση. Στο κάτω-κάτω, αν αλλάξει γνώμη ξέρει που θα σε βρει. Τι είχες, τι έχασες;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ