Επετειος!! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
13:23
26/4/2011

Επετειος!!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ιωαννα

Σε 2 εβδομάδες κλείνουμε ένα χρόνο σχέσης κ επειδή είναι κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί θα ήθελα να μου πεις τι δώρο μπορώ να του κάνω...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία Λουκία.. Σ' ευχαριστω και εγώ με την σειρά μου για όλες τις χρήσιμες συμβουλές σου που μας δίνεις μέσα από τις απαντήσεις σου.... Το δικό μου θέμα δεν είναι ακριβώς πρόβλημα.... Δεν χρειάζομαι λύση, μάλλον καμιά ιδέα σου θα μου ήταν απαραίτητη! Οι σχέσεις μου πάντα κρατούσαν πολύ λίγο, το πολύ 2-3 μήνες. Πριν ένα χρόνο όμως γνώρισα τον Φίλιππο και όλα αλλάξαν! Είμαι πολύ ευτυχισμένη μαζί του.... Σε 2 εβδομάδες κλείνουμε ένα χρόνο σχέσης κ επειδή είναι κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί θα ήθελα να μου πεις τι δώρο μπορώ να του κάνω... Έχει κανονίσει για εκείνο το Σ/Κ να φύγουμε εκδρομουλα οπότε ούτε τραπέζι μπορώ να του κάνω ούτε τίποτα στο σπίτι... Δεν ξέρω που θα πάμε να σου πω την αλήθεια. Έκπληξη λέει... Εγώ είμαι 21 και εκείνος 29 (δεν ξέρω αν σε βοηθάει η ηλικία του καθόλου)... Τι δώρα παίρνουν σε τέτοιες περιπτώσεις; Δεν θέλω να πάρω ρούχα ή πορτοφόλι ή κολόνια... Θέλω κάτι πρωτότυπο, διαφορετικό αλλά δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό! Σε παρακαλώ βοήθησέ με! :)

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Να του πάρεις κάτι που να συμβολίζει τον τρόπο, το μέρος ή τη μέρα που τα φτιάξατε. Για παράδειγμα, αν ανταλλάξατε το πρώτο σας φιλί στο αυτοκίνητο, θα μπορούσες να του πάρεις ένα ασημένιο μπρελόκ για τα κλειδιά του με ένα διακοσμητικό αυτοκινητάκι. Ή αν εκείνη τη μέρα είχατε πάει σινεμά, μπορείς να του πάρεις κάποιο αναμνηστικό της ταινίας που είδατε. Με την ίδια λογική, αν βρισκόσασταν σε κάποιον ιδιαίτερο χώρο, ας πούμε σε κάποιο νησί, ή σε κάποιο πάρκο μπορείς να του πάρεις ένα βιβλίο με εικόνες και την ιστορία της συγκεκριμένης περιοχής.

Γενικώς δεν υπάρχουν κανόνες για τέτοιου είδους δώρα, οπότε μπορείς να διαλέξεις ό,τι αντέχει η τσέπη σου κι ό,τι σου κάνει κέφι, από κόσμημα (αν φοράει), μέχρι αφίσα κι από διακοσμητικό για την κρεβατοκάμαρα του, μέχρι κούπα για τον καφέ του. Φρόντισε όμως να συνοδέψεις το δωράκι σου με μια ρομαντική κάρτα όπου θα γράψεις τις σκέψεις σου για εκείνον και τις ευχές σου για τη σχέση σας, ώστε η κίνηση σου να είναι ολοκληρωμένη.

Σου εύχομαι να περάσετε καλά και να γιορτάσετε μαζί πολλές-πολλές ευτυχισμένες επετείους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ