Ένας περίεργος έρωτας | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
14:28
30/1/2014

Ένας περίεργος έρωτας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρίνα

Μήπως είναι ανώμαλο να είμαι 20 χρονών και να σκέφτομαι έτσι για έναν 40άρη που γνωρίζω καλά την οικογένειά του; 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Εδώ και αρκετά καιρό έχω καταλάβει πως είμαι ερωτευμένη με έναν πολύ μεγαλύτερό μου που τον γνωρίζω χρόνια και είναι παντρεμένος. Στην αρχή πίστευα πως είναι ένας απλός ενθουσιασμός, αλλά αργότερα όταν είδα πως υπάρχει και ανταπόκριση συνειδητοποίησα πως νιώθω πράγματα για αυτόν. Κάνω σκέψεις για εκείνον που δεν έχω κάνει για άλλον. Προς Θεού βέβαια δεν έχω καμία πρόθεση να του χαλάσω την οικογένεια απλά δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι μαζί του για να μου φύγει. Μήπως είναι απλά ένα απωθημένο. Επίσης θεωρώ λίγο ανώμαλο εγώ να είμαι 20 χρονών και να σκέφτομαι έτσι για έναν 40άρη που γνωρίζω καλά την οικογένειά του. Εσύ τι λες είναι φυσιολογικό; Και τελικά τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρίνα μου, το αν υπάρχει ανταπόκριση από την πλευρά του είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί. Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι το κατά πόσο αξίζει να μπλέξεις σε μια τέτοια ιστορία, η οποία είναι προδιαγεγραμμένο ότι δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη για κανέναν από τους εμπλεκόμενους, όσο επιδερμική κι αν είναι.

Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μου λοιπόν, δεν πρέπει να κάνεις τίποτα απολύτως με αυτόν τον άντρα και μάλιστα θα πρέπει να του κόψεις και τον αέρα, όποτε προσπαθεί να σε φλερτάρει. Επίσης, θα πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις ανάμεσα στη καθαρά σεξουαλική επιθυμία και τα ουσιαστικά συναισθήματα σου, ώστε να μπορείς να κάνεις καλύτερες επιλογές και τώρα και στο μέλλον.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένεις να βρεις τον πρίγκιπα του παραμυθιού για να κάνεις σεξ, αλλά ότι αν είναι να κάνεις σεξ για το σεξ, τότε καλύτερα να το κάνεις κάτω από πιο ομαλές, ισότιμες και ξεκάθαρες συνθήκες, χωρίς να χρειάζεται να κρύβεσαι, να λες ψέματα ή να κοροϊδεύεις κανέναν και πρώτον απ' όλους τον ίδιο σου τον εαυτό.

Βλέπεις, όταν μια σχέση οποιουδήποτε είδους πρέπει να παραμένει κρυφή, τότε δεν αξίζει τον κόπο να τη δημιουργήσεις, κι αυτό ισχύει ακριβώς στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όσο για το αν είναι ανώμαλο να έλκεσαι από έναν μεγαλύτερο παντρεμένο άντρα, όχι, δεν είναι καθόλου ανώμαλο, αφού η σεξουαλικότητα δεν έχει ηλικία. Ταυτόχρονα όμως δεν είναι και καθόλου σοφό να πραγματοποιήσεις τις όποιες φαντασιώσεις σου μαζί του.

Κάποιες φαντασιώσεις αρκεί να μένουν απλά φαντασιώσεις. Και δεν χρειάζεται να σου μείνουν "απωθημένο", αφού μπορείς να τις χρησιμοποιείς όσο θέλεις όταν αυνανίζεσαι και να σου φύγει η κάψα, γιατί μόνο περί αυτού πρόκειται. Ούτως ή άλλως την επιβεβαίωση ότι του αρέσεις την πήρες κι αφού οτιδήποτε θα γινόταν μεταξύ σας θα ήταν κρυφό, εκτόνωσε μόνη σου, στα κρυφά αυτή την επιθυμία και διασκέδασε με την σκέψη ότι δεν το γνωρίζει κανένας, ούτε κι εκείνος.

Ταυτόχρονα βέβαια, έχε και τα μάτια σου ανοιχτά για κάποια περίπτωση που να αξίζει ν' ασχοληθείς πιο ενεργητικά, γιατί όπως και να το κάνουμε το συντροφικό σεξ έχει άλλη γλύκα, αρκεί να γίνεται με τον σωστό άνθρωπο.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ