Εμπιστοσυνη... Να τον πιστέψω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
16:20
6/9/2011

Εμπιστοσυνη... Να τον πιστέψω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
...

Εκείνη η κοπέλα του είχε ξαναστείλει μήνυμα λέγοντας του το όνομα της και ότι δουλεύουν στην ίδια δουλειά. Μου είπε ότι δεν της απάντησε και ότι την επόμενη μέρα πήγε στην υπεύθυνο της δουλειάς του και της είπε να μιλήσει σε εκείνη την κοπέλα και να της πει ότι είναι ήδη σε σχέση και ότι πηγαίνει για σοβαρό σκοπό

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκία διάβαζω εδώ και αρκετό καιρό αυτά που γράφεται και τώρα ηρθε και η δική μου σειρά... Είμαι 18 χρονών και εδώ και 3 χρόνια έχω μια ολοκληρωμένη σχέση με ένα αγόρι 19 χρονών. Τα πηγαίναμε τέλεια μέχρι που μια μέρα πήρε ένα μήνυμα στο κινητό του από μια άλλη κοπέλα... Εγώ θύμωσα πάρα πολύ σε σημείο που δεν ήξερα τι έκανα... Αυτός με όλη την υπομονή του κόσμου δεν με άφηνε να φύγω από κοντά του, ούτε μόνη μου να πάω σπίτι μου γιατί δεν ήθελε να πάθω τίποτα κακό και έτσι δεν μου έλεγε την αλήθεια γιατί εκείνη την στιγμή δεν θα καταλάβαινα... Την επόμενη μέρα το πρωί αποφάσισε να μου πει όλη την αλήθεια, δηλ. ότι εκείνη η κοπέλα του είχε ξαναστείλει μήνυμα λέγοντας του το όνομα της και ότι δουλεύουν στην ίδια δουλειά. Μου είπε ότι δεν της απάντησε και ότι την επόμενη μέρα πήγε στην υπεύθυνο της δουλειάς του και της είπε να μιλήσει σε εκείνη την κοπέλα και να της πει ότι είναι ήδη σε σχέση και ότι πηγαίνει για σοβαρό σκοπό και να μην τον ξαναενοχλήσει... Αυτά όμως δεν μου τα είπε όταν έγιναν γιατί νόμιζε πως θα ήταν καλύτερα αν δεν τα μάθαινα. Μετά όταν ήρθε ακόμα ένα μήνυμα απο εκείνη και άρχισα να ρωτάω και να θυμώνω μου είπε την αλήθεια... Εγώ όμως δεν είμαι σίγουρη αν μου είπε όλη την αλήθεια και νιώθω ότι έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου. Πότε ως τώρα δεν μου έδωσε την παραμικρή αμφιβολία για να αμφιβάλλω για εκείνον. Δεν ξέρω τι να κάνω. ΒΟΗΘΕΙΑ

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αυτά που σου είπε ακούγονται πολύ λογικά και νομίζω ότι οφείλεις να τον πιστέψεις. Άλλωστε, έτσι, έμμεσα σου είπε ότι έχει σοβαρές προθέσεις για τον δεσμό σας κι αυτό είναι κάτι αρκετά βαρύ για να ειπωθεί απλώς σαν δικαιολογία. Οπότε, δώσε του άφεση αμαρτιών και ξέχνα το όλο περιστατικό ως μη γενόμενο.

Βέβαια, όπως θα πρέπει να κάνεις ούτως ή άλλως και ανεξαρτήτως του συγκεκριμένου, συνέχισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για ενδεχόμενες... απειλές. Γιατί, μπορεί ο καλός σου να είναι αφοσιωμένος σε σένα μέχρι τύφλωσης, αλλά υπάρχουν αρκετές γυναίκες εκεί έξω που θα έκαναν οτιδήποτε για να παρασύρουν έναν άντρα στην αγκαλιά τους, ακόμη κι αν ξέρουν ότι είναι δεσμευμένος αλλού.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ