Εξωσυζυγικη σχεση | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:51
11/11/2011

Εξωσυζυγικη σχεση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ακαλυπτος

Βρεθήκαμε απο κοντά και διαπίστωσα οτι έχω αισθήματα για αυτήν και πως περνάω καλύτερα μαζί της. Με την γυναίκα μου δεν τα πάμε καλά, πολύ γκρινια, δεν κουβεντιάζει ποτε, αν πω κάτι αντιδρά άσχημα και με νεύρα.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Ειμαι παντρεμένος 7 χρόνια και έχω ενα παιδάκι 2 ετών. Εδώ και 1 χρόνο μιλούσα σε τσάτ με μια κοπέλα. Τελικά μετά απο 1 χρόνο βρεθήκαμε απο κοντά και διαπίστωσα οτι έχω αισθήματα για αυτήν και πως περνάω καλύτερα μαζί της. Δείχνει οτι με λατρεύει και έχουμε τρομερή χημεία. Με την γυναίκα μου δεν τα πάμε καλά, πολύ γκρινια, δεν κουβεντιάζει ποτε, αν πω κάτι αντιδρά άσχημα και με νεύρα. Τι πρέπει να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φίλε μου, νομίζω ότι η σκέψη σου βρίσκεται σε λάθος δρόμο. Είναι σαφές ότι ο γάμος σου έχει προβλήματα, έχεις πήξει και ψάχνεσαι ήδη από την εποχή που άρχισες να μιλάς στο τσατ με αυτή την κοπέλα, ίσως κι ακόμα νωρίτερα. Και δεν αντιλέγω ότι είναι λογικό και σωστό να θέλεις να βρεις μια διέξοδο που να σε κάνει να νιώσεις ξανά όμορφα. Ωστόσο, η σύγκριση που κάνεις δεν σε βοηθάει, γιατί συγκρίνεις δύο καταστάσεις άσχετες μεταξύ τους και το να συγκρίνουμε δύο ανόμοια πράγματα δεν μας οδηγεί πουθενά.

Προφανώς, μια γυναίκα που θα γνωρίσεις τώρα θα σου γυαλίσει πολύ καλύτερα από τη γυναίκα σου που την έχεις συνηθίσει και υπάρχουν τριβές μεταξύ σας. Άλλωστε, η καινούργια γυναίκα θα βάλει τα δυνατά της για να σε κερδίσει και είναι εύκολο να τα καταφέρει, αφού είσαι έτοιμος να υποκύψεις στη γοητεία της σαν ώριμο φρούτο.

Η ίδια θα έρθει να σε συναντήσει φρέσκια, ξεκούραστη και λαμπερή, δείχνοντας τις καλύτερες πτυχές του χαρακτήρα της και βέβαια, θα περάσετε όμορφα μαζί για δυο-τρεις ώρες. Μετά όμως, ο καθένας σας θα γυρίσει στο σπιτάκι του για να βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματικότητα της ζωής του, η οποία είναι η απόλυτη αλήθεια για τον καθένα. Όμως εσύ είναι αδύνατον να  γνωρίζεις ποια είναι πράγματι η απόλυτη αλήθεια γι' αυτή την κοπέλα και πώς θα ήταν μετά από επτά χρόνια σχέσης κι ένα παιδί μαζί σου.

Γι' αυτό, αν θέλεις να συγκρίνεις τις δύο γυναίκες, πρέπει να συγκρίνεις τη γυναίκα σου, όπως ήταν όταν την πρωτογνώρισες, ή ακόμα καλύτερα, τη γυναίκα σου όπως θα ήταν σήμερα σε μια έξοδο της με κάποιον καινούργιο άντρα με σε σχέση με αυτή τη γυναίκα του τσατ. Αυτή είναι μια πιο τίμια σύγκριση και πολύ πιο χρήσιμη για σένα...

Αν έχεις ήδη αρχίσει να εκνευρίζεσαι και μόνο με τη σκέψη ότι η γυναίκα σου θα μπορούσε να έχει κάποιον άλλον άντρα στη ζωή της, τότε νομίζω ότι θα πρέπει να πάρεις πιο σοβαρά τον γάμο σου και να δεις τι μπορείς να κάνεις για να τον σώσεις.

Φυσικά, η γυναίκα σου δεν είναι "αγία", αλλά ούτε κι εσύ είσαι "άγιος". Άρα λοιπόν, εκτός από το να αγανακτείς με τη συμπεριφορά της, πρέπει να δεις μήπως έχει κι εκείνη τα δίκια της όταν γκρινιάζει και μήπως αυτά που της λες και την κάνουν να αντιδρά άσχημα και με νεύρα, έχουν απλά στόχο να ρίξουν λάδι στη φωτιά και όχι την επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ σας.

Με άλλα λόγια, αυτό που σου προτείνω είναι να προσπαθήσεις να ξεχάσεις τις όποιες μικροδιαφορές έχεις με τη γυναίκα σου και να δώσεις το βάρος σε αυτά που σας έφεραν κοντά τότε, πριν επτά χρόνια, αλλά και σ' αυτά που σας ενώνουν σήμερα, με στόχο να μπορέσετε να ζήσετε καλά οι δυο σας από εδώ και πέρα.

Ξέρω, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εφικτό, αλλά δεδομένου ότι έχετε πια φτιάξει οικογένεια, θα πρέπει να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια που έχεις για να ευτυχήσεις μέσα σ' αυτή, πριν αποφασίσεις να τη διαλύσεις, ή να δημιουργήσεις μια παράλληλη ζωή, που θα λειτουργεί σαν δεκανίκι στην επίσημη σχέση σου.

Γιατί μπορεί το να ρίχνουμε το φταίξιμο στον άλλον και ν' αλλάζουμε συντρόφους να είναι η εύκολη λύση, αλλά το να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, να συμμετέχουμε ενεργά μέσα σε μια σχέση και να βελτιώνουμε τον εαυτό μας είναι πολύ πιο αποτελεσματικό και έχει πολύ καλύτερα και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Κάνε κράτει λοιπόν, με την καινούργια σου γνωριμία και συγκεντρώσου περισσότερο στη γυναίκα σου και την οικογένεια σας. Ίσως τότε, αν αφιερώσεις την ίδια προσπάθεια και τον ίδιο χρόνο εκεί, όπως αφιερώνεις στο ίντερνετ και στις νέες γνωριμίες, θα δεις ότι η ατμόσφαιρα στο σπίτι θα γίνει πολύ πιο ικανοποιητική για σένα και δεν θα χρειάζεται να μπεις σε νέες περιπέτειες οι οποίες αργά ή γρήγορα θα σε φέρουν ακριβώς στο ίδιο αποτέλεσμα με τώρα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ