Εξ αποστάσεως | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
16:32
21/5/2014

Εξ αποστάσεως

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Πηνελόπη

Όταν το παιδί ήταν 2 ετών μετακόμισε μόνος του στο εξωτερικό. Από τότε δεν είδε ξανά το παιδί ούτε μας βοήθησε οικονομικά.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Το 2009 ερωτεύτηκα έναν αλλοδαπό και το 2010 αποκτήσαμε ένα αγόρι. Όταν το παιδί ήταν 2 ετών μετακόμισε μόνος του στο εξωτερικό με τη δικαιολογία ότι εδώ δεν είχε δουλειά. Από τότε δεν είδε ξανά το παιδί ούτε μας βοήθησε οικονομικά. Εγώ την πρώτη χρονιά τον επισκέφθηκα 2 φορές, αλλά οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για να ζήσουμε όλοι μαζί εκεί, αφού ούτε εκεί βρήκε ικανοποιητική δουλειά. Η αδιαφορία και η αχαριστία από τον άνθρωπο με τον οποίο νόμιζα ότι θα μοιραστώ τη ζωή μου, με έχει διαλύσει και με έχει γεμίσει αυτολύπηση.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Πηνελόπη μου, καταλαβαίνω την πίκρα και την απογοήτευση σου. Ωστόσο τα δύο χρόνια που έχουν περάσει από την αποχώρηση του πρώην συντρόφου σου είναι πολύς καιρός για να τον σπαταλάς μ' αυτόν τον τρόπο, πόσο μάλλον αφού έχεις διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης.

Επιτέλους, θα πρέπει να αναγνωρίσεις ότι έκανες λάθος επιλογή στην περίπτωση αυτή και να φροντίσεις να κάνεις καλύτερες επιλογές στο μέλλον, ιδιαίτερα ως προς τα συναισθηματικά θέματα. Βλέπεις, εκείνος μπορεί να μην έχει φερθεί σωστά, αλλά αυτό σε επιβαρύνει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στο παιδί σου, αφού θα πρέπει να του εξασφαλίσεις στο εξής ένα ισορροπημένο και ασφαλές περιβάλλον για να μεγαλώσει σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες.

Όμως, όπως καταλαβαίνεις και μόνη σου, μια μητέρα που επιτρέπει στον εαυτό σου να βυθίζεται στην αυτολύπηση δεν μπορεί να δημιουργήσει αυτές τις καλύτερες συνθήκες και να βγει νικηφόρα από τη καθημερινή μάχη της ζωής. Αυτός από μόνος του είναι ένας πολύ ισχυρός λόγος για να ατσαλώσεις τη θέληση σου και να σταθείς ξανά στα πόδια σου, συγχωρώντας τον εαυτό σου για τα λάθη του παρελθόντος.

Το να "κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα" και να κατηγορούμε εκείνον που το έχυσε δεν διορθώνει τα πράγματα, ούτε και βοηθάει κανέναν. Δυστυχώς αυτές και πολλές άλλες -χειρότερες- ατυχίες συμβαίνουν στη ζωή, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε κάθε φορά είναι να περισώζουμε ό,τι μπορεί να σωθεί, να μαζεύουμε τα σπασμένα και να συνεχίζουμε τη ζωή μας σοφότερες και δυνατότερες, με σεβασμό προς εκείνους που έχουμε αναλάβει την ευθύνη τους, αλλά και απέναντι στον εαυτό μας.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ