Είναι σωστό; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:23
30/7/2013

Είναι σωστό;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αμαλίτσα

Είναι σωστό που φλερτάρω με περισσότερους από ένα άντρες ταυτόχρονα μέχρι να καταλήξω ποιος μου αρέσει; 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή θεία Λουκία, εχω μια απορία ερωτικής φύσεως.  Αυτο το διάστημα είμαι χωρίς σχέση και βγαίνω με διάφορες παρέες. Ειναι δύο (μάλλον) τρεις άντρες που με ενδιαφέρουν και φλερτάρω μαζί τους, αλλά κυριώς το δικό μου φλερτ ειναι ανταποκριση στο δικό τους ενδιαφέρον. Η ερώτηση μου είναι: είναι σωστό που φλερτάρω με περισσότερους από ένα άντρες ταυτόχρονα μέχρι να καταλήξω ποιος μου αρέσει;  Θέλω να πω, θεωρείται πρόστυχο ή ότι τους κοροιδεύω και μπορεί να πληγώσω κάποιον με αυτη τη συμπεριφορά;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αμαλία μου, όσο δεν υπόσχεσαι τίποτα σε κανέναν κι απλά απολαμβάνεις τον θαυμασμό τους, δεν έχεις καμιά ευθύνη μήπως και πληγωθούν. Το φλερτ είναι ένα παιχνίδι, δεν είναι σχέση και δεν χρωστάς αποκλειστικότητα σε κανέναν τους.

Αν βέβαια, σοβαρέψει το πράγμα με κάποιον απ' τους τρεις, τότε εννοείται ότι θα σταματήσεις τα παιχνίδια με τους άλλους και θα  επικεντρωθείς σ' αυτόν τον έναν.

Διαφορετικά, με όσο περισσότερους φλερτάρεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις εκείνον που θα καταφέρει να σε κερδίσει. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο λοιπόν!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ