Είμαι 24 χρόνων και ποτέ δεν είχα σχέση | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:00
29/1/2013

Είμαι 24 χρόνων και ποτέ δεν είχα σχέση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαριάννα

Νιώθω ότι φταίει η εμφάνισή μου που να σας πω την αλήθεια δεν είμαι και κανένα τέρας. Είμαι μια κανονική κοπέλα εμφανίσιμη.

Γεια σας κι από μένα. Μετά από σκέψη, είπα να γράψω κι εγώ τη δικιά μου ιστορία-παράπονο. Είμαι 24 χρόνων και ποτέ δεν είχα σχέση. Βλέπω τις φίλες μου και την αδερφή μου να μοιράζονται εμπειρίες και να μιλάνε για τις κατακτήσεις τους κι αισθάνομαι χάλια. Και δεν με ενδιαφέρει το σεξουαλικό κομμάτι, όσο το να νιώσω ότι είμαι ποθητή κι ότι κάποιος αισθάνεται πράγματα για μένα. Η αδερφή μου είναι μικρότερη από μένα κι έχει μια σχέση εδώ και δύο χρόνια. Νιώθω ότι φταίει η εμφάνισή μου που να σας πω την αλήθεια δεν είμαι και κανένα τέρας. Είμαι μια κανονική κοπέλα εμφανίσιμη. Υποβάλλω τον εαυτό μου σε τρελές δίαιτες καθώς μερικές φορές νομίζω ότι φταίνε τα κιλά, αλλά σε βάρος είμαι κανονική, 60 κιλά. Πραγματικά δεν θέλω να αισθάνομαι έτσι και θέλω να χαίρομαι για τις φίλες μου που έχουν σχέσεις, αλλά δεν μπορώ. Ξέρω ότι ο κόσμος έχει σοβαρότερα προβλήματα στη ζωή του, αλλά πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολο να βγαίνεις βράδυ και να μην σε πλησιάζει κανείς. Έχω φίλες που είναι λίγο πιο ασχημούλες από μένα κι όμως έχουν αγόρια (δεν ξέρω πως ακούγεται αυτό). Θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι έτσι...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαριάννα μου, προφανώς το πρόβλημα σου δεν είναι η εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά η γενικότερη συμπεριφορά σου και η στάση σου απέναντι στ' αγόρια. Βλέπεις, όσο όμορφη κι αν είσαι, όσο καλλίγραμμο σώμα κι αν έχεις, κανείς και ποτέ δεν πρόκειται να σε πλησιάσει αν δεν δείχνεις διαθέσιμη, ευχάριστη και ζωντανή. Αν απλά κάθεσαι και παρακολουθείς τους άλλους να ζούνε, οικτίροντας τον εαυτό σου χωρίς να συμμετέχεις και να διεκδικείς την προσοχή του περιβάλλοντος σου, τότε είναι απόλυτα λογικό να περνάς απαρατήρητη.

Σίγουρα είναι καλό και βοηθάει να φροντίζεις την εμφάνιση σου, αλλά αφού την έχεις φροντίσει ξέχνα το πόσο όμορφη μπορεί φαίνεσαι και άρχισε να περνάς όμορφα με την παρέα σου. Σήκω από την καρέκλα, χόρεψε, κουβέντιασε, γέλασε, διασκέδασε, είτε υπάρχουν αγόρια στην παρέα είτε όχι. Ταυτόχρονα, προσπάθησε να παραπονιέσαι, να κουτσομπολεύεις και να κριτικάρεις τους άλλους όσο λιγότερο γίνεται, τουλάχιστον δημοσίως  και να μην στραβώνεις με το παραμικρό. Με άλλα λόγια, γίνε ένας ωραίος άνθρωπος!

Έτσι, αφού θα περνάς πραγματικά καλά με τον εαυτό σου και όποιον έχεις γύρω σου θ' αρχίσεις να προσελκύεις και την προσοχή των αγοριών, αφού θα τους μεταδίδεις το μήνυμα ότι θα περάσουν κι εκείνοι καλά μαζί σου. Είναι τόσο απλό και πίστεψε με, δουλεύει πάντα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ