Εφηβικό αδιέξοδο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
14:55
18/11/2013

Εφηβικό αδιέξοδο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
404

 Όλα αυτά θα ήταν καλά αν φρόντιζε να βρισκόμαστε και σε ιδιωτικούς χώρους, όμως δεν το επιδιώκει. Έχω σκεφτεί να κάνω κάτι με άλλον μόνο και μόνο για να ικανοποιούμαι σωματικά.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπημένη Λουκία, σου γράφω σχετικά με ένα θεματάκι που με απασχολεί στη σχέση μου με τον φίλο μου. Γνωριζόμαστε εδώ και δυο χρόνια, είναι η τρίτη φορά που είμαστε μαζί (είχαμε χωρίσει δυο φορές για ανούσια πράγματα, ανία κλπ) και συνολικά η σχέση κρατάει 8 μήνες.

Το θέμα μου αφορά το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης μας και αυτός είναι και ο λόγος που απευθύνομαι σε σένα. Είμαστε και οι δυο 17 χρονών, αλλά οι σωματικές μας επαφές είναι σχεδόν ανύπαρκτες, δηλαδή έχει έρθει μόνο μια φορά στο σπίτι μου, μετά από εκατό φορές που του το είχα προτείνει, την οικογένεια του δεν την ξέρω, στο σπίτι του δεν έχω πάει ποτέ, δεν έτυχε απλά, θέλω να σκέφτομαι. Και φυσικά μην νομίσεις πως έχουμε ολοκληρώσει, υπήρχε ένα θεματάκι "ανόρθωσης" το οποίο παραβλέπω και διαγράφω από τη μνήμη μου. Νιώθω πως ο φίλος μου δεν θέλει πραγματικά να κάνει τα πράγματα να συμβούν, εγώ όμως έχω ανάγκες. Όσο πιο πολύ τρενάρει τα πράγματα τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι ανάγκες μου. Τον αγαπάω πάρα πολύ, αλλά είμαι στην εφηβεία, όχι στο δημοτικό. Αυτός διαβάζει πάρα πολύ και το σέβομαι, αλλά μου λείπει κάτι απ' τη σχέση μας. Επιπροσθέτως, νιώθω πολύ άσχημα σαν να θέλω κάτι κακό, σαν να είμαι εθισμένη σε αυτό που δεν έχω, σαν νυμφομανής που της λείπει το σεξ ενώ δεν έχει κάνει ποτέ. Χθες βγήκαμε πάλι και εγώ τον άγγιζα, απλά επιζητώ την σωματική interaction, δεν ήταν σεξουαλικού χαρακτήρα τα χάδια μου. Θύμωσε, όλο έλεγε με ενοχλεί αυτό κλπ, εγώ νόμιζα το έλεγε για πλάκα, μετά κατάλαβα δεν ήταν πλάκα αυτό. Είπε τότε πως δε θέλει τίποτε από αυτά στο δρόμο και σε εξωτερικούς χώρους και πως κι αυτός δεν κάνει τίποτα σε μένα γιατί με σέβεται και αυτά τα κάνουν στις δεύτερες και δεν είμαι δεύτερη και δε θέλει να μου φέρεται έτσι και πραγματικά μου άρεσαν πολύ αυτά που είπε γιατί επιτέλους εξηγήθηκε κάπως αυτή η συμπεριφορά. Όλα αυτά θα ήταν καλά αν φρόντιζε να βρισκόμαστε και σε ιδιωτικούς χώρους, όμως δεν το επιδιώκει. Έχω σκεφτεί να κάνω κάτι με άλλον μόνο και μόνο για να ικανοποιούμαι σωματικά. Αλλά στην πράξη δε ξέρω αν το τολμάω αυτό. Είπα όμως πολλά.
Δε ξέρω τί θέλω πραγματικά να σε ρωτήσω, δεν τα έχω όλα αυτά απολύτως ξεκάθαρα στο κεφάλι μου, αλλά μόνο σε εσένα μπορώ να απευθυνθώ, με τη μαμά μου δε μπορώ να συζητήσω τόσο προσωπικά μου πράγματα και οι φίλες μου δε ξέρουν τόσα πολλά όσο εσύ επί αυτών των θεμάτων. Νιώθω άσχημα για τον εαυτό μου, αν ήμουν με κάποιον άλλον δε θα γινόντουσαν όλα αυτά πιστεύω. Νιώθω πως οι ανάγκες μου είναι άρρωστες, δικαίως; Τί θα κάνω με όλη αυτήν την κατάσταση; Χθες αποφάσισα να σταματήσω κάθε ενέργεια μου, να μην κάνω τίποτα για να δω πόσο καιρό θα του πάρει να αναλάβει την κατάσταση στα χέρια του. Αλλά πόσο καιρό μπορώ να περιμένω; Κουράστηκα να νιώθω ο needy αχόρταγος "άντρας" της σχέσης...
Ξέρω πως λαμβάνεις πολλά μηνύματα κάθε μέρα, αλλά όσο πιο γρήγορα μου απαντήσεις τόσο πιο γρήγορα θα ανακουφιστώ. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιερώνεις λύνοντας τα προβλήματα μας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, δεν ξέρω τι είδος μαζοχισμού σε ταλαιπωρεί, αλλά είναι σαφές ότι αυτό το αγόρι έχει σοβαρά προβλήματα με τη σεξουαλικότητα του και δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου οι οποίες είναι απόλυτα φυσιολογικές. Άλλωστε, με την εξαίρεση ασθενειών και άλλων ειδικών περιπτώσεων, δεν νοείται σχέση χωρίς σεξουαλική δραστηριότητα κι ακόμη περισσότερο στις νεαρές ηλικίες.

Σε κάθε περίπτωση, άδικα βασανίζεσαι. Δεν είσαι ούτε νυμφομανής, ούτε αχόρταγη, ούτε κάτι άλλο "άρρωστο". Μάλιστα, εκείνος ξέρει ότι το πρόβλημα είναι δικό του (αφού έχει δυσκολίες στη στύση) κι απλά σε κατηγορεί, γιατί προσπαθεί να σε γεμίσει ενοχές ώστε καλύψει το ελάττωμα του.

Αν ήταν πιο ειλικρινής απέναντι σου και δεχόταν να το συζητήσει, θα μπορούσες να το χειριστείς αλλιώς. Καθώς όμως κάνει την πάπια και στρέφεται εναντίον σου, εσύ δεν πρέπει να μασάς. Εντάξει, μπορεί να είναι ευχάριστος άνθρωπος για παρέα και καλό φίλος, αλλά στο ερωτικό κομμάτι δεν το έχει και δεν πρόκειται να το βρει, όσο κι αν επιμένεις.

Αντί λοιπόν να σκέφτεσαι να τον απατήσεις –και να του δώσεις και πάτημα να λέει ότι είσαι λυσσάρα και δεύτερη- καλύτερα να τον χωρίσεις και να βρεις κάποιον που να μπορεί να σου προσφέρει ολόκληρο το πακέτο μιας σχέσης.

Στο κάτω-κάτω δεν σε τιμά να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι ο συγκεκριμένος είναι ο σωστός άνθρωπος για σένα, όταν ξέρεις ότι δεν είναι κι όταν ο μόνος λόγος που επανέρχεσαι σ' αυτή τη σχέση για τρίτη φορά είναι ότι η επιστροφή στον πρώην σου φαίνεται πιο εύκολη κι ανώδυνη από την αναζήτηση κάποιου καινούργιου . Έλα όμως που αυτό δεν ισχύει καθόλου. Ο πρώην για κάποιο λόγο έγινε πρώην και καλό είναι να τον θυμόμαστε (τον λόγο, όχι τον πρώην).
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ