Δώρο στην επέτειο μας | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:30
2/7/2014

Δώρο στην επέτειο μας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ερωτευμένη

 Κλείνω με το αγόρι μου ένα χρόνο και ήθελα να του κάνω κάτι ξεχωριστό.

Θεία Λουκια χρειάζομαι πάλι την βοήθεια σου! Σε λίγες μέρες κλείνω με το αγόρι μου ένα χρόνο σχέσης. Είναι 22 χρονων και ήθελα να του κάνω κάτι ξεχωριστό και ωραίο. Βοήθησε με!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αν θέλεις να του πάρεις κάποιο δώρο, φρόντισε να συνδυάζει τα γούστα του με τον τρόπο που γνωριστήκατε, το μέρος που ανταλλάξατε το πρώτο σας φιλί, ή που κάνατε έρωτα για πρώτη φορά κι έτσι θα δημιουργήσεις κάτι που μόνο εσύ θα μπορούσες να του χαρίσεις.

Δεν ξέρω πόσα χρήματα διαθέτεις βέβαια, αλλά δεν είναι απαραίτητο να ξεπαραδιαστείς. Μπορείς ας πούμε να του παραγγείλεις ένα t-shirt στο αγαπημένο του χρώμα  με κάποια στάμπα ή κάποια εικόνα που να συμβολίζει αυτά που είπαμε παραπάνω, ή με κάποια ατάκα, ή κάποιο στίχο τραγουδιού, ή ένα όνομα (τοπωνύμιο) που έχει ιδιαίτερο νόημα για εσάς τους δύο.

Εννοείται ότι δεν πρέπει να βάλεις τα αρχικά σας, τα ονόματα σας ή ημερομηνίες επάνω, γιατί τότε εκείνος μπορεί να ντρέπεται να το φορέσει, ή να το εμφανίσει στους φίλους ή την οικογένεια του. Το όλο μήνυμα πρέπει να είναι σαν ένα κλείσιμο του ματιού μεταξύ σας, διακριτικό, αλλά και σαφές για τους δυο σας.

Φυσικά, αν διαθέτεις περισσότερα χρήματα μπορείς να αγοράσεις και κάποιο ακριβότερο διακοσμητικό ή χρηστικό αντικείμενο στο ίδιο πνεύμα, ή και τα δύο (μπλουζάκι και διακοσμητικό).

Για να βοηθήσεις τη φαντασία σου, χάζεψε κοινές φωτογραφίες, σκάλισε τη μνήμη σου και συνδύασε τα στοιχεία με όσα ξέρεις για εκείνον και την προσωπική σας ιστορία και σίγουρα θα βρεις κάτι μοναδικό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ