Δηλωνω Ερωτευμενος!!! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:59
20/2/2013

Δηλωνω Ερωτευμενος!!!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
altec

 Το πρόβλημα είναι πως ο φίλος μου μου είπε πως από ότι γνωρίζει εκείνη θέλει να μείνει μόνη της προς το παρόν και ότι του είχε πει μάλιστα και παλιότερα πως με πελάτη του μαγαζιού δύσκολα θα έκανε κάτι.

Θεία Λουκία υπάρχει πρόβλημα. Αν και άντρας ψάχνω απεγνωσμένα γυναικεία συμβουλή για αυτό και στέλνω σε γυναικείο site. Eίμαι φοιτητής και τα τελευταία 2 χρόνια πηγαίνω πολύ συχνά με την παρέα μου σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί. Όπως καταλαβαίνεις γνωρίζουμε καλά τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό. Εκεί δουλεύει και μια κοπέλα ως σερβιτόρα. Από την αρχή που την είχα δει μου άρεσε αλλά ήμουν και εγώ αλλά και εκείνη σε σχέση (μου το είχε πει ένας κοινός μας φίλος), έτσι δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία. Εγώ εδώ και 2 μήνες είμαι ελεύθερος και μπορώ να πω ότι έχω αρχίσει να την σκέφτομαι έντονα. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού (και φίλος μου) μου είπε πρόσφατα ότι και εκείνη έχει χωρίσει εδώ και περίπου 3 μήνες (μου το είπε όταν του ανέφερα πως την σκέφτομαι ξανά). Το πρόβλημα είναι πως ο φίλος μου μου είπε πως από ότι γνωρίζει εκείνη θέλει να μείνει μόνη της προς το παρόν και ότι του είχε πει μάλιστα και παλιότερα πως με πελάτη του μαγαζιού δύσκολα θα έκανε κάτι.

Έτσι μου συνέστησε υπομονή!!! Το θέμα είναι πως εγώ την σκέφτομαι όλο και πιο πολύ με αποτέλεσμα να έχω αρχίσει να ακούω ερωτικά τραγουδάκια και να βλέπω αισθηματικές ταινίες, να μην έχω μυαλό να διαβάσω μέσα στην εξεταστική να διαβάζω τα ζώδια κλπ (η κατάσταση στο απροχώρητο). Πηγαίνω στο μαγαζί αρκετά συχνά αλλά δεν της μιλάω και ιδιαίτερα διότι το χαμόγελο της με σκοτώνει. Κάθε φορά που μου χαμογελά βλέπω πεταλουδίτσες και την σκέφτομαι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω πως με βλέπει από την μεριά της αλλά εγώ δηλώνω ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ. Τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δείξε της το ενδιαφέρον σου, διακριτικά, χωρίς να γίνεις πιεστικός. Δηλαδή, δώσε της το τηλέφωνο σου (αφού έτσι κάνουν οι πραγματικοί κύριοι) και πες της ότι θέλεις να τη γνωρίσεις καλύτερα, όποτε νιώσει την ανάγκη για λίγη παρέα εκτός δουλειάς. Ακόμη κι αν δεν σε πάρει τηλέφωνο, αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να της πιάνεις την κουβέντα κάθε τόσο και ποτέ δεν ξέρεις από εκεί και πέρα τι θα γίνει. Επίσης, μην δίνεις και πολύ σημασία σ' αυτά που σου μετέφερε ο φίλος σου. Λέγε, λέγε το κοπέλι, κάνει την κυρά και θέλει, λένε οι Κρητικοί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ