Δίλημμα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:37
14/1/2013

Δίλημμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
xristina

Επανήλθε ο πρώην, που δεν σταμάτησε να θέλει επανασύνδεση, κ χώρισε απ΄την πρώην του αυτός που μ' άρεσε...

Καλησπέρα! Διαβάζω τακτικά την στήλη σου κ αποφάσισα να μοιραστώ μάζι σου το πρόβλημά μου. Έιμαι 35 χρονών κ είχα σχέση με κάποιον 5 χρόνια μικρότερο για 6 χρόνια. Πρίν 1 χρόνο χωρίσαμε γιατί δεν δούλεψε πότε αυτά τα 6 χρόνια κ όταν μαλώναμε, μου μιλούσε άσχημα. Έγω είμαι καθηγήτρια γαλλικών κ πάντα δούλευα. Στο δίαστημα που ήμασταν χωριστά με δική μου πρωτοβουλία, γνώρισα κάποιον άλλο, που μου άρεσε πολύ, αλλά αν κ μου είπε πως κ έγω του άρεσα, τα ξαναβρήκε με την πρώην. Το θέμα είναι οτι τον Σεπτέμβριο, επανήλθε ο πρώην, που δεν σταμάτησε να θέλει επανασύνδεση, κ χώρισε απ΄την πρώην του αυτός που μ' άρεσε κ βγαίναμε τον Ιουνιο-Ιουλιο κ μου είπε πως έκανε λάθος που δεν έκανε κάτι μαζί μου τελικά. Εγώ αποφάσισα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στον πρώην μου, αλλά σκέφτομαι κ τον άλλον. Νιώθω απόλυτα μπερδεμένη. Θα εκτιμούσα μια φιλική συμβουλή κ γνώμη. Ευχαριστώ πολύ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χριστίνα μου, με έχεις μπερδέψει κι εμένα λίγο με τους πρώην και τις πρώην, αλλά θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω, το κατά δύναμιν. Συνοψίζοντας: ήσουν σε μια σχέση και χώρισες, γιατί ήταν τεμπέλης και κακότροπος. Μετά γνώρισες κάποιον άλλον δεσμευμένο, αλλά δεν προχώρησε. Τώρα και οι δύο έχουν επανακάμψει και σε διεκδικούν και δεν ξέρεις ποιον να διαλέξεις, παρότι έδωσες ευκαιρία στον τεμπέλη.
Αν καταλαβαίνω σωστά λοιπόν, κακώς του έδωσες ευκαιρία. Ήδη χάλασες  έξι χρόνια μαζί του και δεν βλέπω για ποιον λόγο -άλλον από τη δύναμη της συνήθειας- να ξαναγυρίσεις στην αγκαλιά του. Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι εκείνος έχει βρει δουλειά εντωμεταξύ και σου υπόσχεται ότι θα αλλάξει γενικότερα, δεν πρέπει να τον πιστέψεις, γιατί πάλι στον ίδιο παρονομαστή θα βρεθείς σε λίγο καιρό.
Τώρα, ως προς τον άλλο υποψήφιο, δεν έχεις κανένα λόγο να μην δοκιμάσεις και ανάλογα τι μπάλα θα παίξει, να προχωρήσεις ή όχι στο παρασύνθημα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα σου αρχίσει πάλι τα πισωγυρίσματα και τα "θέλω μεν, αλλά", γιατί τότε καλά θα κάνεις να τον στείλεις κι αυτόν και να βάλεις πλώρη για κάποιον πιο αποφασισμένο για σχέση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ