διακριτικότητα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:21
30/5/2011

διακριτικότητα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ειλικρινής 2

Είναι δυνατόν ενώ γνωρίζει εμένα και με εμπιστεύεται (ξέρετε καλύτερα από μένα ότι είναι πολύ δύσκολο να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους), να 'κάνει παιχνίδι' και με κάποιον άλλο;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή θεία Λουκία, σας είχα στείλει ένα μήνυμα προ 3 μηνών με τίτλο 'Ειλικρινής' και με βοηθήσατε αρκετά. Θα ήθελα πάλι τη συμβουλή σας και ελπίζω να μη γίνομαι φορτικός. Πριν το Πάσχα την πήρα τηλέφωνο για να την επισκεφτώ και μου είπε ότι έχει δουλειές στο σπίτι για τις γιορτές, αλλά μόλις έβρισκε χρόνο θα μου έλεγε να πάω να τη συναντήσω.

Δεν μπορώ να πω ότι αδιαφορεί, γιατι ανταποκρίνεται στα μηνύματά μου. Μου έστειλε μήνυμα το Πάσχα και ότι δεν ξεχνάει το ραντεβού μας για καφεδάκι. Όμως μου δημιουργεί υποψίες αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς. Στις αρχές έβρισκε περισσότερο χρόνο για να παω να την επισκεφτώ.

Από τα δεδομένα που ξέρω για την ίδια και τη ζωή της, προκύπτει ότι είναι σοβαρός άνθρωπος και δεν κοροϊδεύει. Γνωρίζω ότι είχε μόνο μια σοβαρή σχέση 6 ετών, αλλά για κάποιους λόγους χώρισε οριστικά. Όπως μου εξομολογήθηκε η ίδια έκανε πολλά λάθη με έναν άνθρωπο που δεν άξιζε. Τί να εννοεί 'πολλά λάθη' άραγε; Επίσης η ίδια μου είπε ότι μετά το χωρισμό της θα είναι πολύ προσεκτική με τον άνθρωπο που θα γνωρίσει. Γνωρίζω ακόμα ότι είναι μεγαλωμένη με οικογενειακές αρχές και αξίες.

Είναι δυνατόν ενώ γνωρίζει εμένα και με εμπιστεύεται (ξέρετε καλύτερα από μένα ότι είναι πολύ δύσκολο να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους), να 'κάνει παιχνίδι' και με κάποιον άλλο; Και επειδή υπάρχει και το θέμα του σεξ, είναι δυνατόν να κάνει σχέσεις τύπου one night stand; Πώς μπορώ να τα διαπιστώσω όλα αυτά αλλά με διακριτικό τρόπο; Δυστυχώς έχω πληγωθεί ξανά στο παρελθόν και είμαι πολύ επιφυλακτικός. Δε θα μου άρεσε σε καμία περίπτωση, ενώ εγώ κάνω υπομονή σαν πιστή Πηνελόπη, εκείνη να παίζει με τα συναισθήματά μου. Σας παρακαλώ πολύ απαντήστε μου. Ευχαριστώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ανεξάρτητα από το τι εννοεί εκείνη λέγοντας "πολλά λάθη" για την προηγούμενη σχέση της, το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί σου. Τόσο απλά. Αν ήθελε, μετά από τόσο καιρό θα σου το είχε δείξει και δεν θα είχες καμιά αμφιβολία γι' αυτό.

Μην σκέφτεσαι λοιπόν ότι σε κοροϊδεύει, ούτε ότι παίζει με τα συναισθήματα σου. Απλώς σε βλέπει μόνο φιλικά και δεν έχει κανένα λόγο να σου δώσει λογαριασμό για το αν κάνει κάτι και τι κάνει με την σεξουαλική της ζωή.

Γι' αυτό και δεν έχεις κι εσύ κανένα λόγο να νιώθεις πληγωμένος. Δεν σου υποσχέθηκε τίποτα και δεν σου πήρε τίποτα πίσω. Δική σου απόφαση ήταν να της εκφράσεις τον έρωτα σου κι απλά δεν ανταποκρίθηκε όπως θα ήθελες. Τι να κάνουμε τώρα; Έρωτας με το στανιό, επειδή σου κατσικώθηκε, δεν γίνεται.

Πάνω-κάτω, τα ίδια σου είχα πει και στο προηγούμενο μήνυμα σου, οπότε ας μην επαναλαμβανόμαστε. Της έδωσες τον χρόνο της, της έδειξες πως σου αρέσει με το παραπάνω, ε, φτάνει πια. Πάμε γι' άλλα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ