Διαφορά ηλικίας | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
14:38
1/11/2013

Διαφορά ηλικίας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λυδία

Γνώρισα κάποιον κι έχει όλα όσα θέλω, εκτός απο την ηλικία: είναι 25! Ο ίδιος μου απέκλεισε το ενδεχόμενο να οδηγήσει σοβαρά αυτή η γνωριμία...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα κ συγχαρητήρια για την στήλη σου! Θα ήθελα μια φιλική συμβουλή. Είμαι 35 χρονών κ μετά από ενα χωρισμό, αφού είχα μια σχέση 7 χρόνων, μεσολάβησαν κάποιες γνωριμίες ανούσιες. Πρόσφατα γνώρισα μέσω φεισμπουκ κάποιον με τον οποίο συναντηθήκαμε κ απο κοντά κι έχει όλα όσα θέλω, εκτός απο την ηλικία: είναι 25! Ο ίδιος μου απέκλεισε το ενδεχόμενο να οδηγήσει σοβαρά αυτή η γνωριμία, αλλά θα ήθελε να συναντιόμαστε κ να περνάμε καλά, γιατί μένουμε κ σε άλλες πόλεις, Αθήνα-Πάτρα, μέχρι εκεί. Τι θα μου πρότεινες να κάνω; Να το δω σαν μια εμπειρία ή να το σταματήσω; Σ' ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λυδία μου, αν μπορείς να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου και δεν είσαι επιρρεπής να στο να χτίζεις παλάτια στην άμμο, τότε να το δεις σαν εμπειρία και να το απολαύσεις, κρατώντας παράλληλα ανοιχτούς τους ορίζοντες σου για οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο βρεθεί στον δρόμο σου.

Βλέπεις, ο νεαρός έχει δίκιο ότι οι συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές για μια "σοβαρή" μακροχρόνια σχέση, αφού εκτός της απόστασης, οι δυο σας βρίσκεστε σε εντελώς διαφορετικές φάσεις της ζωής σας και δύσκολα θα μπορούσατε να συγκεράσετε τις ουσιαστικές ανάγκες σας εκτός κρεβατιού. Αλλά και ένα καλό κρεβάτι όφελος είναι, για όσο κρατήσει.

Βέβαια, αν είσαι ρομαντικός τύπος κι έχεις την τάση να "κολλάς" σε αδιέξοδες καταστάσεις, καλύτερα να ξεχάσεις αυτή τη γνωριμία και να περιορίσεις την ακτίνα της δράσης σου στα 30 χιλιόμετρα το πολύ από την έδρα σου, καθώς και το ηλικιακό φάσμα που στοχεύεις σε συνομήλικους ή και λίγο μεγαλύτερους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ