διαφορα ηλικιας | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:41
1/12/2011

διαφορα ηλικιας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
marina

Ειμαι 23 χρονων και ενδιαφερομαι για καποιον που ειναι 43... Πιστευεις οτι η διαφορα ηλικιας ειναι πολυ μεγαλη;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκεια μου, θελω την αποψη σου! Ειμαι 23 χρονων και ενδιαφερομαι για καποιον που ειναι 43... Δεν ξερω ακομα αν υπαρχει ανταποκριση αλλα σε περιπτωση που υπαρξει πιστευεις οτι η διαφορα ηλικιας ειναι πολυ μεγαλη;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ναι. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που πρακτικά θα μπορούσε να είναι πατέρα σου δεν μπορεί να συντονιστεί μαζί σου και να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου σε βάθος χρόνου, εκτός κι αν είσαι διατεθειμένη να κάνεις πολλές θυσίες για να παραμείνεις στο πλευρό του. Βέβαια, αν μιλούσαμε για μια γυναίκα 53 κι έναν άντρα 73 μπορεί να είχα διαφορετική άποψη, αφού αυτό που μετράει δεν είναι μόνο τα χρόνια, αλλά και η φάση που βρίσκεται ο καθένας.

Τώρα όμως μιλάμε για σένα και στην ηλικία που είσαι έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου, ενώ ένας άντρας με σχεδόν τα διπλά σου χρόνια την έχει φάει με το κουτάλι και λογικό είναι να μην έχει τις ίδιες προτεραιότητες μαζί σου.

Δεν μου δίνεις βέβαια αρκετές λεπτομέρειες για εκείνον, αλλά υποθέτω ότι στα 43 του αυτός ο άντρας έχει κάνει τις επιλογές του κι έχει παγιώσει τη θέση του σε συναισθηματικό επίπεδο, ενώ εσύ έχεις όλα τα μέτωπα ανοιχτά. Αν π.χ. εκείνος έχει ήδη παντρευτεί κι έχει κάνει παιδιά, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα θέλει να επαναλάβει το ίδιο σενάριο, ενώ εσύ μπορεί να θέλεις να παντρευτείς και να δημιουργήσεις οικογένεια. Αν πάλι εκείνος δεν έχει παντρευτεί ποτέ, τότε κάτι τέτοιο θα σήμαινε με βεβαιότητα ότι κάποιο σκαλωματάκι αντιμετωπίζει σε ψυχολογικό επίπεδο και θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις.

Επίσης, αν αυτό που σε τραβάει σ' αυτόν τον άντρα είναι η σιγουριά που μπορεί να σου εμπνέει σε οικονομικό επίπεδο, πρέπει να σκεφτείς ότι πιθανόν να έχει άλλες δεσμεύσεις που τον επιβαρύνουν (για τους λόγους που είπαμε πιο πάνω), ενώ ακόμη κι αν δεν έχει, μια σχέση μαζί του θα σε τοποθετούσε αυτομάτως σε θέση υποτελούς απέναντι του.

Εν πάση περιπτώσει, αν ο στόχος σου είναι μια μακροχρόνια, ικανοποιητική και ισότιμη σχέση αμοιβαίας αγάπης και αφοσίωσης οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι απλώς για μια ρομαντική περιπέτεια σύντομης διάρκειας, τότε δεν έχεις τίποτα να χάσεις...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ