Δεν ζηλεύει = δεν ενδιαφέρεται; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:22
29/7/2013

Δεν ζηλεύει = δεν ενδιαφέρεται;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Παναγιωτα

Μου λέει ότι δεν ζηλεύει παρα μόνο αν δει στα ματια μου όταν κοιτάζω κάποιον άλλον ότι μ αρεσει! 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία, είμαι σε σχέση λίγους μήνες και το αγόρι μου δεν ζηλεύει γι αυτο και με έχει προβληματίσει! Όταν του λέω για αυτούς που με φλερτάρουν δεν ζηλεύει καθόλου και αυτο όσο και αν άκουγεται κάπως με ενοχλεί γιατί η ζηλεια για μένα υποδηλώνει το ενδιαφέρον και την διεκδίκηση του για μένα! Το αγόρι μου μου λέει πόσο όμορφη είμαι κλπ κλπ συνέχεια αλλα εγω θέλω να ακούω ότι πραγματικά του άρεσω και να μου το υπενθυμίζει κ ένας τρόπος θεωρώ ότι είναι η ζήλια! Εκεινος μου λέει ότι δεν ζηλεύει παρα μόνο αν δει στα ματια μου όταν κοιτάζω κάποιον άλλον ότι μ αρεσει! Τι να κάνω; Τι σημαίνει ότι δεν ζηλεύει; Ευχαριστω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Παναγιώτα μου, σου χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια... Η στάση του αγοριού σου φανερώνει έναν εξαιρετικά υγιή και ισορροπημένο χαρακτήρα, γεμάτο αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη σε σένα και τη σχέση σας. Εφόσον σου φέρεται καλά και σε προσέχει γενικότερα, δεν έχεις κανένα λόγο να παραπονιέσαι.

Άλλωστε, αν δεν έχεις σκοπό να τον αφήσεις για ποιο λόγο να σε διεκδικήσει; Σταμάτα λοιπόν τα ανόητα παιχνίδια στην προσπάθεια να τον κάνεις να ζηλέψει, γιατί υπάρχουν κι εκείνοι που δεν τα ανέχονται κι απλά ξενερώνουν. Αντίθετα, απόλαυσε αυτή την υγιή σχέση και ψάξε να βρεις άλλους τρόπους για να επιβεβαιωθείς.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ