Δεν την θέλουν οι γονείς μου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:46
3/6/2014

Δεν την θέλουν οι γονείς μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
apon23

 Δεν έχω υποστήριξη ουτε απο την αδελφη μου, η οποία μου λέει τα ίδια με τους γονείς μου, οτι είναι πολλα τα χρόνια που έχουμε διαφορά...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα, είμαι 23 χρονών και έχω σχέση εδω και 4 χρόνια με μια κοπέλα 10 χρόνια μεγαλύτερη μου, με την οποία είμαστε πολυ ευτυχισμένοι μαζι, αγαπιόμαστε και θέλουμε να προχωρήσουμε την σχέση μας ενα βήμα παρακάτω, να μείνουμε μαζί. Μόλις είπα στους γονείς μου για την σχέση μου χωρις δευτερη κουβέντα μου είπαν να χωρίσω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έχω υποστήριξη ουτε απο την αδελφη μου, η οποία μου λέει τα ίδια με τους γονείς μου, οτι είναι πολλα τα χρόνια που έχουμε διαφορά και οτι αργότερα θα φαίνεται. Μένω μαζί με τους γονείς μου και δουλεύω με τον πατέρα μου μαζι. Την αγαπάω την κοπέλα και δεν θέλω να την χάσω! Σκέφτομαι να το ξανασυζητήσω μαζι τους και να τους πω οτι δεν χωρισα και οτι θελω να ειμαι μαζι της!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητέ μου, όσο κι αν πιστεύω βάσει εμπειρίας ότι η οικογένεια σου έχει δίκιο πως αυτή η σχέση δεν έχει πολλές ελπίδες στο μακρινό μέλλον –π.χ. όταν θα πλησιάζεις τα τριάντα κι εκείνη τα σαράντα- δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω πως για σένα είναι σημαντική τώρα, σήμερα και είναι λογικό να αρνείσαι να παραιτηθείς από αυτή. Άλλωστε, για την προσωπική σου ζωή μιλάμε και είναι δικαίωμα σου να τη ζήσεις όπως εσύ νιώθεις καλύτερα, αλλά και να επωμιστείς τις συνέπειες αυτής της επιλογής, αν βέβαια υπάρξουν αρνητικές συνέπειες.

Αυτό σημαίνει ότι αν πράγματι αγαπάς αυτή τη γυναίκα και είσαι ευτυχισμένος μαζί της, δεν θα πρέπει να αφήσεις τη γνώμη των τρίτων να σε επηρεάζει. Τώρα, για το τι θα γίνει στο μέλλον κανείς δεν το ξέρει. Στο κάτω-κάτω και με μικρότερη να ήσουνα ποιος θα μπορούσε να σου εγγυηθεί ότι η σχέση σας θα κρατούσε στον χρόνο κι ότι θα γερνούσατε ευτυχισμένοι μαζί;

Άρα, δεν νομίζω ότι αξίζει να προσπαθήσεις να αλλάξεις γνώμη στην οικογένεια σου. Εκείνοι μπορούν να έχουν τα πιστεύω τους κι εσύ τα δικά σου, εφόσον κανένας δεν επιβαρύνει τον άλλον με οποιονδήποτε τρόπο. Προχώρα δηλαδή στην απόφαση σου να συζήσεις κι από εκεί και πέρα βλέπεις πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Εξάλλου η μεγάλη απόφαση δεν είναι η συμβίωση, αλλά η επιθυμία για απόκτηση παιδιού που θα κρίνει τα πράγματα, γι' αυτό φρόντισε να μην κάνεις ένα τόσο σημαντικό βήμα αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι το θέλεις. Όλα τα άλλα συζητιούνται και διορθώνονται αν χρειαστεί.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ