Δεν παει καλά ο γάμος μου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
12:47
4/12/2013

Δεν παει καλά ο γάμος μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Απελπισμένη

Ένα από τα κολλήματα του είναι τα online παιχνίδια. Άλλο ένα θέμα είναι ότι έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε μια άλλη γυναίκα...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Είναι παντρεμένη εδώ και 3 μήνες.  Ήξερα από την αρχή ότι ο άνδρας μου είναι δύσκολος χαρακτήρας και κολλημένος σε κάποια πράγματα και ιδέες. Πίστευα ότι τώρα που θα μέναμε μαζί ίσως άλλαζε σε κάτι. Ένα από τα κολλήματα του είναι ο Η/Υ και τα online παιχνίδια. Με το που γυρίζει από την δουλεία κάθεται με τις ώρες μέχρι τα ξημερώματα. Αυτό γίνεται επί καθημερινής βάσεως όλο αυτό τον καιρό που είμαστε παντρεμένοι και κυρίως όταν έχει άδεια κάθεται από το πρωί έως το πρωί της επόμενης μέρας. Κοινώς μόνη μου κοιμάμαι, μόνη μου ξυπνάω, μόνη μου τρώω κτλ.

Άλλο ένα θέμα που είχε προκύψει τα τελευταία 2 χρόνια είναι ότι έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε μια άλλη γυναίκα. Είναι δική μου γνωστή που τυχαία γνώρισε και από τότε θέλει να κάνουμε παρέα μαζί της ενώ εγώ αποφεύγω όσο το δυνατόν περισσότερο. Πότε δεν έκανε παρέα μαζί της εκτός από ένα γεια που είχαμε, απλά μια μέρα που έγινε ένα γεγονός και βρεθήκαμε όλοι μαζί κόλλησε απάνω μας γιατί δεν είχε δικές της παρέες και από τότε δεν μπορώ να την ξεφορτωθώ.
Επίσης έχω καταλάβει ότι αυτή γουστάρει τον άνδρα μου και το δείχνει ακόμα και μπροστά μου. Βέβαια δεν ρίχνω το φταίξιμο μόνο σ’ αυτή γιατί αν δεν είχε δώσει δικαιώματα ο άνδρας μου θα είχε σταματήσει το θέμα. Τελευταία ανακάλυψα ότι μιλάνε μέσω μηνυμάτων στο 2ο κινητό που έχει ο άνδρας μου και υπάρχει ένα παιγνιδιάρικο ύφος στα μηνύματα που ανταλλάσσουν. Δεν μπορώ όμως να πω τίποτα γιατί το έχω κάνει κρυφά αυτό. Όποτε του μιλάω για την κοπέλα εκείνη θυμώνει και λέει ότι όλα είναι στην φαντασία μου. Η θέση μου είναι δύσκολη γιατί δεν μπορώ να μιλήσω ούτε σ' αυτή για να σταματήσει όλο αυτό.  Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να πετύχει ο άνδρας μου. Αν ήθελε να χωρίσουμε γιατί να μπούμε στην διαδικασία του γάμου και να έχουμε διαζύγια κτλ; Η αν τόσο θέλει να χωρίσουμε ας το πει στα ίσα. Εγώ πάντως δεν μπορώ να συνεχίσω αυτό του είδους την ζωή.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητή μου, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις μεγαλοπρεπώς από αυτό τον γάμο, ο οποίος δεν φαίνεται να σε περιλαμβάνει. Όντως, είναι άξιος απορίας  ο λόγος για τον οποίο αυτός ο άντρας συμφώνησε να παντρευτείτε, αλλά εξίσου άξια απορίας είναι κι η δική σου συναίνεση, αφού έβλεπες ότι εκείνος είχε πρόβλημα εθισμού στο διαδίκτυο και ταυτόχρονα φλέρταρε ήδη δυο χρόνια με τη φίλη σου.

Βλέπεις, τόσο οι εθισμοί όσο και η συστηματική απιστία είναι συμπεριφορές που δεν διορθώνονται, χωρίς συνειδητή και μεγάλη προσπάθεια από αυτόν που τις εκφράζει, πόσο μάλλον όταν ο ίδιος προσπαθεί να δείξει ότι όλα είναι μια χαρά στη ζωή του.

Εν πάση περιπτώσει, τώρα που συνειδητοποίησες ότι πράγματι έχεις σοβαρό πρόβλημα με τον γάμο σου, είναι περιττό να ψάχνεις να βρεις δικαιολογία για να τον διακόψεις. Επίσης, είναι περιττό να προβληματίζεσαι για το τι προσπαθεί να πετύχει ο άντρας σου, αφού είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι για κάποιον δικό του λόγο -τον οποίο πιθανόν να υποψιάζεσαι και μόνη σου- απλά αυτός ο γάμος τον βολεύει για καθαρά πρακτικούς λόγους.

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα λοιπόν, το μόνο που σου μένει είναι να φορέσεις το καπελάκι σου στραβά και να φύγεις -ή να του ζητήσεις να αποχωρήσει, ανάλογα σε ποιον ανήκει το σπίτι- λέγοντας του μόνο ότι δεν είχες φανταστεί έτσι τη ζωή σου, δεν περνάς καλά και ότι δεν πρόκειται να χάσεις περισσότερο χρόνο επενδύοντας σε μια τελειωμένη υπόθεση.

Όλα τα υπόλοιπα, το ποιος φλερτάρει ποιον και αν μιλάνε με μηνύματα και τις είδους, είναι καθαρά τεχνικές λεπτομέρειες, οι οποίες δεν έχουν καμιά βαρύτητα κι αν εκείνος προσπαθήσει να σε μεταπείσει με υποσχέσεις και παρακάλια, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην τον ακούσεις, γιατί του έχεις ήδη δώσει όσες ευκαιρίες χρειαζόντουσαν για να σου αποδείξει ότι δεν τις άξιζε πραγματικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ