Δεν με εμπιστεύεται... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
9:10
1/12/2013

Δεν με εμπιστεύεται...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ζωή

Τα πηγαίναμε ΤΕΛΕΙΑ μέχρι το καλοκαίρι που έκανα μια στραβή (είχα να τον δω μια εβδομάδα και όταν γύρισα και βγήκαμε στράβωσα που θα ερχόταν μαζί μας και ένας φίλος του)

Δες απίθανα γυναικεία Sex Toys στο LoveJoy!

Γεια σου θεία Λουκία... Έχω ένα πρόβλημα με το αγόρι μου... Είμαστε μαζί 1 χρόνο και 2 μήνες και τα πηγαίναμε ΤΕΛΕΙΑ μέχρι το καλοκαίρι που έκανα μια στραβή (είχα να τον δω μια εβδομάδα και όταν γύρισα και βγήκαμε στράβωσα που θα ερχόταν μαζί μας και ένας φίλος του) βλακεία μου, το ξέρω. Τέλος πάντων από τότε έχει αλλάξει η συμπεριφορά του δηλαδή κόπηκαν τα πριγκίπισα μου, άγγελε μου κλπ από την μεριά του. Δεν άλλαξε κάτι στα όσα ένιωθε απλά πίστεψε ότι ήταν υπερβολικά καλός... Και από τότε έχουν υπάρξει πολύ καλές στιγμές αλλά έχουν υπάρξει και άσχημες. Και χθες που τον ρώτησα γιατί το τελευταίο καιρό φέρεται κάπως, μου είπε ότι απλά δεν με εμπιστεύεται όπως παλιά. Δεν ξέρω τι να κάνω... Από το καλοκαίρι τρέχω από πίσω του για να σώσω τη σχέση μας με κάθε τρόπο αλλά κουράστηκα. Είναι και τρίτη λυκείου και έχει φουλ διάβασμα και καθόλου χρόνο και του το είπα και μου είπε αυτό με την εμπιστοσύνη και τώρα όλα καλά. Πώς να ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη του;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ζωή μου, ποια εμπιστοσύνη να ξανακερδίσεις; Δεν έχεις κάνει κάτι που να θέτει υπό αίρεση την αξιοπιστία σου. Αντίθετα, εκείνος φέρθηκε γαϊδουρινά σ' εκείνη τη φάση που συναντηθήκατε μετά από μια εβδομάδα και έφερε μαζί και τον φίλο του και ψάχνει να βγει κι από πάνω.

Δεν ξέρω πώς σου φερόταν πριν, αλλά το γεγονός έχει μπροστά του Πανελλήνιες είναι εντελώς άσχετο με την τωρινή στάση του, η οποία δείχνει πολύ απλά ότι πρόκειται για άτομο καταπιεστικό που θέλει να σου επιβληθεί και δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα. 

Αντί λοιπόν να τρέχεις από πίσω του και να προσπαθείς να σώσεις τη σχέση σας, καλύτερα να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι, καθώς η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη απέναντι σου και κακώς την έχεις ανεχτεί μέχρι εδώ. Και λίγος αυτοσεβασμός δεν βλάπτει... Ακούς εκει "υπερβολικά καλός"!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ