Δεν ξέρω τι να κάνω | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
14:37
16/7/2013

Δεν ξέρω τι να κάνω

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
MaryB

Λόγω του οτι είμαστε στην ίδια παρέα  μου είναι πολύ μα πάρα πολύ δύσκολο να του πω να χωρίσουμε για 2η φορά...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία,λόγω του ό,τι βρίσκομαι σε δύσκολη θέση θα ήθελα την βοήθεια σου. Έχω μια σχέση 7 μηνών και έγιναν διάφορα θέματα τον τελευταίο καιρό και είμαι μπερδεμενη. Αυτό το αγόρι με αγαπάει πάρα πολύ,με έχει καλύτερα και από τον ίδιο του τον εαυτό. Μα εγώ δεν νιώθω το ίδιο για αυτόν και εκεί ξεκινάει το μπέρδεμα. Λόγω του οτι είμαστε στην ίδια παρέα  μου είναι πολύ μα πάρα πολύ δύσκολο να του πω να χωρίσουμε για 2η φορά. Και φαίνεται πως αυτό είναι το καλοκαίρι μου. Δηλαδή με φλερτάρουν αρκετά αγόρια και νιώθω πως θα υποκύψω και δεν θα φταίω κιόλας. Είμαι πολύ πιεσμένη γιατί πριν καμιά βδομάδα έγινε η επανασύνδεση μας και ένιωσα πολλά μα δεν ξέρω πια τι να κάνω. Ολοι μα όλοι μου λένε να είμαι μαζί του επειδή με στήριξε πολύ και με αγαπάει μα δεν ξέρω πια τι να κάνω. Είμαι σε αδιέξοδο! Πήγα εχθές σε ένα τραπέζι γνωστών μας και ένας πολύ όμορφος άντρας μου χαμογελούσε και τελικά ήρθε και μου μίλησε και εκανε χειρότερα τα πράγματα μέσα μου... Θα εκτιμούσα πάρα πολύ την γνώμη σου για το τι να κάνω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαίρη μου, είναι εντελώς ανούσιο να μένεις σε μια σχέση επειδή "πρέπει" ή επειδή οι άλλοι το θεωρούν σωστό, ή για να μην χαλάσει η παρέα. Ο μόνος λόγος για να μένεις σε μια σχέση είναι γιατί περνάς καλά μέσα σ' αυτή και δεν επιθυμείς να βρίσκεσαι πουθενά αλλού και με κανέναν άλλον.

Για να στο πω αλλιώς, αν αρχίσεις να πλήττεις, να ζαχαρώνεις άλλους και να πνίγεσαι σε μια σχέση, είναι ώρα να την κάνεις, όσο "άδικο" κι αν φαίνεται αυτό στα μάτια του άλλου ή των τρίτων.

Μάλιστα, το να χωρίσεις όταν δεν νιώθεις πια για εκείνον όσα θα ήθελε να νιώθεις, είναι μια τίμια πράξη σεβασμού τόσο απέναντι στον ίδιον όσο κι απέναντι στον εαυτό σου. Διαφορετικά είναι σαν να τον κοροϊδεύεις και κανείς δεν θέλει να βρίσκεται σ' αυτή τη θέση.

Στο κάτω-κάτω το πάλεψες και τους έδωσες και δεύτερη ευκαιρία. Δυστυχώς το γλυκό δεν έδεσε όπως μπορεί να ελπίζατε και είναι κρίμα να συνεχίσετε να το τρώτε ξινισμένο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ