Δεν ξέρω τι να κάνω... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:45
20/10/2012

Δεν ξέρω τι να κάνω...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Amanda

Mου είπε οτι θα μου στείλει μήνυμα οταν είναι έτοιμος και θα έχει σκεφτεί, δεν μ έστειλε όμως, του έστειλα εγώ αλλα δε μου απάντησε.

Καλησπέρα σας, αποφάσισα να σας στείλω για να ακούσω κάποιες συμβουλές, σχετικές με το θέμα που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Δεν θα πλατιάσω, εγώ είμαι 21 χρονών γνώρισα πριν 2 μήνες κάποιον λίγο μεγαλύτερό μου. Από την αρχή υπήρχε υπέρμετρο ενδιαφέρον από τη δική του πλευρά, μιλούσαμε σχεδόν όλη μέρα και σχεδιάζαμε τις εξόδους μας. Μου είπε σχετικά νωρίς οτι του αρέσω πολύ και οτι έχει αισθήματα για μένα. Βέβαια, μου είχε αναφέρει οτι η προηγούμενη σχέση του τον είχε πληγώσει αρκετά. Ενώ βγαίναμε λοιπόν κανένα μήνα άρχισε να μου λέει οτι είναι μπερδεμένος γιατί ενώ νιώθει πολλά για μένα, δεν μπορεί να αρχίσει κάποια σχέση (αξίζει να σημειωθεί οτι εγώ δεν του είπα ποτέ να κάνουμε σχέση, είχα στο μυαλό μου οτι απλα βγαίνουμε για να γνωριστούμε καλύτερα επειδή υπάρχει έλξη και από τις 2 πλευρές). Έτσι, πριν 2 βδομάδες, του στέλνω μήνυμα να δώ τι κάνει, μου είπε από την αρχή οτι θέλει να συζητήσουμε κάποια σοβαρά πράγματα τον ρώτησα τι ακριβώς και μου είπε το ίδιο οτι είναι μπερδεμένος κ.τ.λ. Εγώ του απάντησα λίγο απότομα οτι πρέπει να χαλαρώσει οτι είναι νωρίς να σκέφτεται έτσι και οτι εγώ δεν του ζήτησα να έχουμε σχέση για να μ λέει το ίδιο ποιημα πάντα. Εκείνος τα πήρε (δεν ξέρω για ποιο λόγο) και για 2 μέρες δε μ απαντούσε σε μηνύματα και τηλέφωνα. Έπειτα με πήρε αυτός και μου είπε να βρεθούμε για να συζητήσουμε, βρεθήκαμε και άρχισε να μου λέει πάλι τα ίδια, εγώ του ξεκαθάρισα οτι τα έχω εμπεδώσει αυτά και οτι δεν θέλω να τα ξανασυζητήσουμε, εκείνος μου εξέφρασε και κάποιους φόβους που έχει οτι μπορεί να με πληγώσει αν προχωρήσουμε σεξουαλικά αλλά εγώ πιστεύω οτι για τον εαυτό του φοβάται περισσότερο οτι θα πληγωθεί. Μετά από αυτή τη συνάντηση μου είπε οτι θα μου στείλει μήνυμα οταν είναι έτοιμος και θα έχει σκεφτεί, δεν μ έστειλε όμως, του έστειλα εγώ αλλα δε μου απάντησε. Δεν ξέρω τι να κάνω και πως να χειριστώ αυτή την κατάσταση, απο τη μία ξενερώνω που φοβάται και σκέφτεται έτσι από την άλλη όμως τον θέλω πολύ, δεν νομίζω οτι θα θελήσω κάποιον άλλον έτσι... Ευχαρίστω εκ των προτέρων για τον χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε το θέμα μου, θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε απάντηση-συμβουλή...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Άκου να δεις Αμάντα μου, δεν έχει σημασία πού κολλάει αυτό το αγόρι, σημασία έχει ότι κάπου κολλάει και όταν ένα αγόρι κολλάει κάπου και μάλιστα στην αρχή μιας γνωριμίας, όσο κι αν σ' αρέσει δεν αξίζει ν' ασχολείσαι περισσότερο μαζί του.
Γενικότερα, βάλε καλά στο μυαλό σου τον χρυσό κανόνα που λέει ότι δεν τρέχουμε πίσω από τα αρσενικά για απολύτως κανέναν λόγο. Αν σ' αυτό το πινγκ-πονγκ που ονομάζεται ερωτικό παιχνίδι ο άντρας παύει να σου επιστρέφει το μπαλάκι, απλά αποσύρεσαι και δεν κάθεσαι να του πετάς συνέχεια καινούργια μπαλάκια.
Αφού λοιπόν αυτός σου είπε ότι θα σε πάρει εκείνος τηλέφωνο όταν θα είναι έτοιμος και θα έχει σκεφτεί, αλλά δεν σε έχει πάρει, σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμος και δεν έχει σκεφτεί. Άρα το να του στέλνεις εσύ μήνυμα με την ελπίδα ότι θα επισπεύσεις αυτή τη διαδικασία δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα. Αντιθέτως, τον διευκολύνεις στο να καθυστερήσει κι άλλο την ενδεχόμενη απόφαση του (αν την πάρει ποτέ βέβαια), καθώς καταλαβαίνει ότι σε έχει στο τσεπάκι του και δεν υπάρχει καμιά βιασύνη στο να προχωρήσει.
Συνεπώς, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον καταχωρήσεις στην κατηγορία "τι κρίμα" και να πάψεις ν' ασχολείσαι μαζί του. Μάλιστα, αν ήμουν στη θέση σου, θα σκεφτόμουν πολύ να επανέλθω στο ίδιο θέμα ακόμη κι αν εκείνος επέστρεφε με ανανεωμένο το ενδιαφέρον του.
Όσο για το να προχωρήσεις μαζί του μόνο σεξουαλικά, νομίζω ότι δεν είναι καλή ιδέα, γιατί ο τύπος φαίνεται ψυχοβγάλτης και θα σε ταλαιπωρήσει αφάνταστα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ