Δεν ξερω τι να κανω | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
18:37
2/2/2012

Δεν ξερω τι να κανω

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
:-(............

Τελικα καποια στιγμή το κάναμε... Αλλά αυτός το μετάνιωσε και μου είπε οτι δεν επρεπε να ξανά γίνει γιατί είναι παντρεμενος με παιδία. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Είμαι 22 χρόνων. Εδώ και 1 χρόνο μου αρέσει ένας γείτονάς μου. Εγώ του έδειχνα οτι μου άρεσει αλλά αδιαφορούσε. Τους τελευταιους 3 μηνες έδειξε κάποιο ενδιαφέρον. Αυτός είναι 33 χρόνων. Τελικα καποια στιγμή το κάναμε... Αλλά αυτός το μετάνιωσε και μου είπε οτι δεν επρεπε να ξανά γίνει γιατί είναι παντρεμενος με παιδία. Εγώ τον 8έλω ακόμα. Είμαι πολύ απελπισμενη γιατί εχω καθυστερηση και φοβάμαι να του το πω... Σε παρακαλώ βοήθησέ με.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τι να σε βοηθήσω χρυσό μου που πας γυρεύοντας να μπλέξεις με παντρεμένο και μάλιστα με παιδιά; Χάθηκαν οι ελεύθεροι; Έλεος! Τέλος πάντων... Πρώτα απ' όλα, κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης να δεις μήπως είσαι έγκυος (γιατί μπορεί και να μην είσαι) κι αν πράγματι είσαι, απλά πες του ότι δεν θέλεις να τον ενοχλήσεις, αλλά πρέπει να ξέρει ότι έμεινες έγκυος από εκείνη την επαφή που είχατε.

Εννοείται ότι δεν θα περιμένεις να ενθουσιαστεί με τα νέα και να θέλει να βγείτε να το γιορτάσετε. Το πιθανότερο είναι μάλιστα να σου ζητήσει να το ρίξεις και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ τι θα κάνεις αν δεν θέλεις να σου βγει η ρετσινιά της αντροχωρίστρας στη γειτονιά...

Πάντως, ό,τι κι αν κάνεις, είτε είσαι, είτε δεν είσαι έγκυος, να ξέρεις ότι αν προσπαθήσεις να τον κρατήσεις κοντά σου με πονηριά, αυτή η ιστορία δεν θα σου βγει σε καλό κι ότι στο τέλος εσύ θα είσαι που θα πονέσεις περισσότερο απ' όλους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ