Δεν έχουμε ολοκληρώσει - μήπως με απατάει; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:00
2/6/2011

Δεν έχουμε ολοκληρώσει - μήπως με απατάει;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ξένια

Είμαστε μαζί 3 μήνες. Και σε ρωτάω... Φοβάμαι μην με απατάει γιατί δεν έχουμε ολοκληρώσει...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Είμαι 16 χρονών και έχω σχέση με έναν που είναι 24 και είναι από το χωριό μου... Είμαστε μαζί 3 μήνες. Και σε ρωτάω... Φοβάμαι μην με απατάει γιατί δεν έχουμε ολοκληρώσει... Αλλά δείχνει ότι με θέλει πολύ... Λες να με έχει απατήσει;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook 

Και πού θες να ξέρω αν σε απατάει ή όχι; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Αυτό εξαρτάται ως ένα σημείο από το πόσο ικανοποιημένος είναι από τη σχέση σας, αλλά κυρίως από το πόσο εγκρατής είναι και τι ηθικές αρχές έχει, αν έχει. Από εκεί και πέρα, να είσαι σίγουρη ότι στην ηλικία που είναι σίγουρα έχει έντονες σεξουαλικές ορμές που σίγουρα κάπως τις εκτονώνει. Μπορεί να τις εκτονώνει με αυτοϊκανοποίηση, μπορεί και με άλλες γυναίκες, αν έχει την ευκαιρία και δεν βλέπεστε πολύ συχνά.

Αν πάλι βλέπεστε αρκετά συχνά και έχετε ικανοποιητικές σεξουαλικές σχέσεις έστω και χωρίς διείσδυση, τότε οι πιθανότητες είναι πολύ λιγότερες. Με τα λίγα που μου λες, μόνο τόσο μπορώ να ξέρω.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ