Δεν ειμαι πια ερωτευμενη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:22
5/9/2012

Δεν ειμαι πια ερωτευμενη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μενια

Mενω στη σχεση αυτη γιατι μου λεει πως δεν μπορει χωρις εμενα και επειδη ξερω οτι εχει πολλα οικογενειακα προβληματα.

 

Εχω μια σχεση 2 χρονων αλλα νιωθω πως δεν ειμαι πια ερωτευμενη μαζι του και μενω στη σχεση αυτη γιατι μου λεει πως δεν μπορει χωρις εμενα και επειδη ξερω οτι εχει πολλα οικογενειακα προβληματα. Ετσι ομως χαλαω τη διαθεση μου και πιανω τον εαυτο μου πολλες φορες να ερωτευεται αλλους αντρες.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μένια μου, όταν βρίσκεσαι σε αντίστοιχα διλήμματα όπως τώρα και δεν ξέρεις τι είναι το σωστό να κάνεις από φόβο μήπως πληγώσεις τον άλλον, αρκεί να αναρωτηθείς τι θα ήθελες να κάνει ο άλλος αν ήταν στη θέση σου και η κατάσταση ήταν αντεστραμμένη.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, προφανώς και δεν θα ήθελες να μένει κάποιος μαζί σου μόνο και μόνο από λύπηση και να είναι δυστυχισμένος, γι' αυτό και θα προτιμούσες να σε χωρίσει.

Βέβαια, δεδομένου ότι είσαστε δύο χρόνια μαζί και σίγουρα έχεις τρυφερά αισθήματα γι' αυτόν τον άνθρωπο, θα φροντίσεις να είσαι όσο πιο γλυκιά μπορείς όταν του ανακοινώσεις τα νέα. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είσαι σταθερή στην απόφαση σου και να μην του δώσεις κανένα περιθώριο να ελπίζει ότι θα σε ξανακερδίσει ή ότι θα συνεχίσετε να έχετε σχέσεις οποιουδήποτε είδους, τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό μέχρι να συνηθίσετε την καινούργια κατάσταση. 

Από εκεί και πέρα, να θυμάσαι ότι ο χωρισμός πονάει ακόμα και εκείνον που παίρνει την πρωτοβουλία του, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μείνεις με έναν άντρα που δεν σε συγκινεί πια. Άλλωστε, με τον χωρισμό δίνεις και στους δυο σας τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσετε ο καθένας εκείνον που μέλλει πραγματικά να γίνει το άλλο του μισό και είναι κρίμα να σπαταλάτε τον χρόνο σας παραμένοντας ζευγάρι. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ