Δεν αντέχω άλλοοοο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:04
27/6/2011

Δεν αντέχω άλλοοοο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ντανιέλλα

Δεν με παίρνει ποτέ τηλέφωνο μόνο εγώ τον παίρνω, δεν συναντιόμαστε καθόλου και εγώ πεθαίνω για αυτόν ενώ αυτός δεν το νοιάζει. Θέλω να αυτοκτονήσω!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Έχω ένα αγόρι που με έχει τελείως γραμμένη... Δεν με παίρνει ποτέ τηλέφωνο μόνο εγώ τον παίρνω, δεν συναντιόμαστε καθόλου και εγώ πεθαίνω για αυτόν ενώ αυτός δεν το νοιάζει. Θέλω να αυτοκτονήσω! Δεν μπορώ...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σιγά μην αυτοκτονήσεις για τον αναίσθητο! Για σύνελθε λίγο κοριτσάκι μου... Πολλή αξία του δίνεις και δεν πρέπει, γιατί κανείς δεν έχει μεγαλύτερη αξία στη ζωή σου από εσένα την ίδια και πρέπει να το καταλάβεις και να το χωνέψεις καλά αυτό. Κι αν το οποιοδήποτε αγόρι δεν αναγνωρίζει την αξία σου, απλά εκείνος χάνει, όχι εσύ! Αυτό μας έλειπε...

Πάψε λοιπόν να λες πως "έχεις" ένα αγόρι. Ούτε τον έχεις, ούτε και θέλεις να τον έχεις. Πιθανόν εκείνος να κολακεύεται από το ενδιαφέρον σου, αλλά εφόσον δεν μπορεί να στο ανταποδώσει, καλύτερα να πάψεις ν' ασχολείσαι μαζί του. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί άλλοι που θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του για  ν' απολαύσουν λίγη από την προσοχή σου και να ανταποκριθούν αναλόγως. Ανακάλυψε τους!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ