Cyber sex | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:27
26/12/2013

Cyber sex

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Νini

Αξίζει να μεινω σε σχεση με κάποιον ο οποίος κάνει cyber sex ή μιλά στο ιντερνετ με άγνωστες; 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκια, αξίζει να μεινω σε σχεση με κάποιον ο οποίος κάνει cyber sex ή μιλά στο ιντερνετ με άγνωστες; Έχουμε σχεση 1 μήνα από απόσταση και βρισκόμαστε 1 φορά την εβδομάδα και 'το κάνουμε'. Να σας πω οτι και πριν να εχουμε σχεση τη 1 φορα το βδομαδα που βρισκομασταν 'γινόταν'. Μου ζήτησε να κάνουμε τηλεφωνικο σεξ ή μέσω καμερας γιατι ειπε, οποτε με σκέφεται αναβει. Εγώ ντρέπομαι να το κάνω και του αρνήθηκα. Το υποψιάστηκα αυτό που κάνει και μου το παραδέχτηκε μετανιωμένος και να ζητά συγνώμη και να λέει δεν θα το ξανακάνει. Ποια η εμπιστοσύνη πλέον; Θεωρείται ότι με απατά με αυτό που κάνει; Αξίζει δεύτερη ευκαιρία; Είμαστε 25 χρονων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλα βρε κοριτσάκι μου τώρα... Γιατί κοροϊδεύεις τον εαυτό σου; Ο τύπος είναι κανονικό σούργελο που προσπαθεί να μαζέψει εμπειρίες "ηλεκτρονικού" σεξ. Αυτό και τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα, περί "σχέσης" είναι παραμύθια που σου σερβίρει, γιατί έχει καταλάβει ότι θέλεις να τ' ακούσεις προκειμένου να πετύχει τον απώτερο στόχο του (κανονικό, τρισδιάστατο, ζωντανό σεξ).

Πριν αρχίσεις να αυτομαστιγώνεσαι που τον εμπιστεύτηκες, να ξέρεις ότι κάποιοι αρσενικοί το κάνουν αυτό και καλό είναι να μάθεις ν' αναγνωρίζεις τα σημάδια πριν αρχίσεις να τους ανοίγεσαι (έχουν την ίδια τακτική όλοι αυτοί).

Κατά τα άλλα, νομίζω ότι δεν αξίζει ν' ασχοληθείς περισσότερο με τον συγκεκριμένο. Ούτε σχέση έχετε, ούτε τίποτα. Απλά μια ιντερνετική γνωριμία ενός μήνα είχατε (τότε, παλιά), η οποία δεν πήγε και πολύ καλά. Αυτό είναι όλο. Μπλόκαρε τον και συνέχισε την πορεία σου.

Μέχρι στιγμής έχεις κάνει πολύ καλά να μην ενδώσεις σε ηλεκτρονικό, ή τηλεφωνικό  σεξ (αφού όλα αυτά μπορεί να καταγραφούν και να σου δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον). Και αν τυχόν προσπαθήσει να σε εκβιάσει συναισθηματικά με οποιονδήποτε τρόπο, θύμισε του ότι έχεις κρατήσει όλες τις συνομιλίες σας (ακόμη κι αν δεν είναι αλήθεια αυτό) και ότι υπάρχει και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αν συνεχίσει να σ' ενοχλεί...

Επίσης, υπάρχουν τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα όπου μπορείς να τον κάνεις ρόμπα, ανά πάσα στιγμή επιθυμείς, προειδοποιώντας τα επίδοξα θύματα του για τις προθέσεις και τις μεθόδους αυτού του αρσενικού.

Φυσικά, ο πρωταρχικός στόχος σου είναι να απαλλαγείς απλά από την παρουσία ενός τέτοιου παράσιτου χωρίς να μπεις σε μεγάλες φασαρίες, αλλά σε καμιά στιγμή μην τσιμπήσεις το δόλωμα του και νιώσεις απροστάτευτη, ή υποχρεωμένη σε εκείνον. Αρκετά ασχολήθηκες. Ευτυχώς, στο ίντερνετ κάποιοι τενεκέδες ξεσκεπάζονται νωρίς, χωρίς να χρειαστεί να επενδύσεις και πολλά πάνω τους.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ