Βοήθεια | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:19
17/12/2012

Βοήθεια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Βιολέτα

Θέλω να τους κάνω όλους να τσακωθούν, να ασχολούνται μόνο με εμένα. Νιώθω θυμό προς όλους κ τους ζηλεύω.

Θεία μου χρειάζομαι την βοήθεια σου γιατί δεν ξέρω τι εχω πάθει κ το πιο πιθανό είναι να καταστρέψω την ζωή μου... Εχω 2μιση χρόνια σχέση με ένα θαυμάσιο παιδί όμως τις τελευταίες μέρες εχω βαρεθεί κ άρχισα να μιλάω με έναν πρώην μου που είμαι ακόμα ερωτευμένη και εκείνος με θέλει ακόμα όμως για σοβαρούς λόγους δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Νιώθω τύψεις προς τον σύντροφο μου όμως νιώθω ότι πνιγομαι πλέον μαζί του. Εκτός απ' αυτό δύο μήνες τώρα εχω αρχίσει να ζηλεύω τους πάντες... Πριν χρόνια είχα για πολύ μικρό διάστημα σχέση με κάποιον ο οποίος τώρα έχει σχέση με μια φίλη μου. Εχω σκάσει. Απ' την μέρα που το έμαθα κ προσπαθώ να τον κάνω να με θέλει κ πάλι. Δεν νιώθω τίποτα για εκείνον απλά θέλω να τους τα χαλάσω... Ακόμη ζηλεύω κ την κολλητή μου που κάνει πολύ παρέα με ένα παιδί που με ήθελε, αλλά κ τον αδελφό του συντρόφου μου που άρχισε να διατηρεί σχέση με μια κοπέλα... Θέλω να τους κάνω όλους να τσακωθούν, να ασχολούνται μόνο με εμένα. Νιώθω θυμό προς όλους κ τους ζηλεύω. Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό, τι εχω πάθει; Πως να το αντιμετωπίσω όλο αυτό; Μέρα με τη μέρα νιώθω χάλια ψυχολογικά και θα καταστρέψω κ την ζωή μου. Σε παρακαλώ στειλε μου όσο μπορείς πιο γρήγορα μια απάντηση γιατί με βλέπω στο τρελοκομείο.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βιολέτα μου, ο λόγος που ζηλεύεις είναι πολύ απλός: δεν είσαι ευχαριστημένη από τον εαυτό σου και τη ζωή σου και σ' αυτό πρέπει να επικεντρωθείς. Μόλις καταφέρεις να εντοπίσεις και να αλλάξεις αυτά που δεν σου αρέσουν ώστε να αρχίσεις να περνάς καλά και πάλι, θα πάψεις να νιώθεις θυμωμένη με τους άλλους.

Άλλωστε, φαντάζομαι ότι και από μόνη σου καταλαβαίνεις πως η ευτυχία των άλλων δεν απειλεί τη δική σου κι ότι ακόμα κι αν καταφέρεις να κάνεις τη ζωή τους δύσκολη, θα εξακολουθείς να νιώθεις ακριβώς το ίδιο κενό μέσα σου. Επίσης, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου, δεν λέει τίποτα από μόνο του, γιατί αν είναι ν' ασχοληθούν μαζί σου εξαιτίας της αρνητικής συμπεριφοράς σου, τότε καλύτερα να γίνεις αόρατη.

Η σχέση σου είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις. Αν έχεις βαρεθεί μαζί του, τότε καλύτερα να τον χωρίσεις, γιατί όσο καλός κι αν είναι δεν έχει νόημα να παραμένετε ζευγάρι αν έχει πάψει να σε καλύπτει. Το γεγονός ότι αναζητάς τόσο απεγνωσμένα την ερωτική επιβεβαίωση από άλλους άντρες αυτό δείχνει, αλλά κανένας δεν θα μπορέσει να σου τη δώσει πραγματικά, αν δεν γίνεις πραγματικά διαθέσιμη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ