Αρκεί να αγαπιούντα 2 άνθρωποι; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:30
21/1/2013

Αρκεί να αγαπιούντα 2 άνθρωποι;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρία

Εχω ενδοιασμούς. Βλέπω πως εξαιτίας του εχω μείνει πίσω σε παρέες κ στην σχολή. Μένουμε μακριά κ είναι δύσκολο.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία δεν ξέρω τι να κάνω. Εχω σχέση 3 χρόνια από τα δεκαέξι μου κ τώρα σπουδάζω. Με το αγόρι μου τα πάμε πολύ καλά. Αλλά εχω ενδοιασμούς. Βλέπω πως εξαιτίας του εχω μείνει πίσω σε παρέες κ στην σχολή. Μένουμε μακριά κ είναι δύσκολο. Τώρα γυρνώ από τις διακοπές κ νιώθω πολύ μόνη. Η μάνα μ με ζαλίζει να χωρίσω, να προχωρήσω. Αλλά τον αγαπώ έχουμε κάνει πολλά σχέδια μαζί για το μέλλον. Δώσε μου μια αντικειμενική συμβουλή. Τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαράκι μου, ποια έχει τους ενδοιασμούς τελικά, εσύ ή η μητέρα σου; Γιατί αν εσύ πράγματι περνάς καλά με το αγόρι αυτό και εξακολουθείς να ονειρεύεσαι το μέλλον μαζί του, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκέφτεσαι τον χωρισμό. Μάλιστα, καθώς μένετε μακριά, είναι πιο εύκολο να συνδυάσεις τη σχέση σου με τις σπουδές και τις φιλίες σου, αφού δεν μπορείς να μοιράσεις ευκολότερα τον χρόνο σου.
Αν όμως μένεις μαζί του από κεκτημένη ταχύτητα, γιατί κάποτε κάνατε όνειρα μαζί, αλλά εκείνα τα όνειρα δεν ταιριάζουν πια με αυτά που κάνεις σήμερα για τον εαυτό σου, τότε η μητέρα σου έχει δίκιο και θα πρέπει να χωρίσεις.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ