Aποσταση | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:28
29/5/2014

Aποσταση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αννα

Τον τελευταίο καιρό όμως κάνει κάποια πράγματα που με στεναχωρούν και με μπλοκάρουν. Μου λέει ότι γκρινιάζω και μου κλείνει το τηλ ή το skype...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα Θεία Λουκία. Έχω σχέση εδώ και 4 χρόνια η οποία οδεύει προς γάμο μου το πρότεινε ο σύντροφος μου και το θέλω και εγώ. Τα τελευταία 3  χρόνια μέναμε μαζί. Και λέω μέναμε διότι το Σεπτέμβριο έπρεπε να φύγω για Γερμανία (1 χρόνο) να ολοκληρώσω την ειδικότητα μου. Πριν γίνει αυτό το συζήτησα μαζί του,το δέχτηκε με μεγάλη στεναχώρια αλλά είπαμε και οι 2 είναι κάτι που πρέπει να γίνει κ το Σεπτέμβριο θα είμαστε πάλι μαζί. Όλο αυτό το διάστημα βρεθήκαμε 3-4 φορές και όλα ήταν καλά. Μιλάμε κάθε μέρα στο τηλ ή skype. Τον τελευταίο καιρό όμως κάνει κάποια πράγματα που με στεναχωρούν και με μπλοκάρουν. Μου λέει ότι γκρινιάζω και μου κλείνει το τηλ ή το skype (κάθε φορά που το κάνει αυτό το μυαλό μου πάει στο ότι εχει άλλη κ τρελαίνομαι), επίσης έχει αρχίσει να πίνει αλκοόλ σχεδόν κάθε μέρα και γίνεται χάλια και όταν του λέω κάτι μου απαντά πως δεν θα του πω τι να κάνει και ας μην έφευγα. Σε 3 μήνες θα επιστρέψω πίσω και αυτοί οι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι διότι το πρόγραμμα μου είναι πολύ γεμάτο που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε. Πως θα μπορούσα να διαχειριστώ την κατάσταση ώστε να περάσουν αυτοί οι μήνες όσο πιο ‘ανώδυνα’ γίνεται. Έχω μπλοκάρει τελείως και μόνο αρνητικές σκέψεις κάνω. Ευχαριστώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Άννα μου, δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά σκέψη, ούτε και ν' ασχολείσαι τόσο πολύ με το τι κάνει ο αγαπημένος σου όσο είσαστε μακριά. Αν αυτή η σχέση είναι ν' αντέξει και να λειτουργήσει όταν θα επιστρέψεις οριστικά, θ' αντέξει και θα λειτουργήσει, ανεξάρτητα από το πόσο αγχώνεσαι αυτή τη στιγμή. Άλλωστε, όπως έχεις καταλάβει, το άγχος σου για την πορεία του δεσμού σας δεν βοηθάει την κατάσταση.

Φρόντισε λοιπόν να συγκεντρωθείς στις σπουδές σου και να κάνεις ό,τι έχεις να κάνεις, χωρίς να δίνεις τόση βάση σε κάθε μικρή λεπτομέρεια της επικοινωνίας σου μαζί του. Από τη στιγμή που μιλάτε τακτικά και υπάρχετε ο ένας στη σκέψη του άλλου, όλα είναι καλά.

Τώρα, αν εκείνος θέλει να πίνει και να περνάει τις ώρες του όπως του κατεβαίνει στο κεφάλι, είναι δικαίωμα του κι εδώ που τα λέμε, αν δεν υπήρχε το Skype, όπως ήταν η πραγματικότητα πριν από κάποια –σχετικά λίγα- χρόνια, θα βασιζόσουν μόνο σε κάποια σκόρπια τηλεφωνήματα και αλληλογραφία, χωρίς να έχεις τόσο άμεση επαφή μαζί του και χωρίς να προβληματίζεσαι για κάθε γκριμάτσα ή κάθε φευγαλέο δισταγμό στη φωνή του.

Δεν λέω ότι αυτές οι συνθήκες ήταν ευνοϊκότερες ή ευκολότερες, αλλά αν τότε κάποιες σχέσεις άντεχαν και τα ζευγάρια κατάφερναν να μείνουν ευτυχισμένα μαζί, ήταν γιατί η σχέση τους είχε μια υγιή βάση και μπορούσε να αντέξει τη δοκιμασία της απόστασης, άρα και άξιζε τον κόπο. Φυσικά, δεν συνέβαινε συχνά κάτι τέτοιο, αλλά συνέβαινε και δεδομένου ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα ουσιαστικό στις σχέσεις των ανθρώπων από τότε -εκτός από τα μέσα επικοινωνίας- το ίδιο ισχύει και τώρα.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ