Απόρριψη και Χωρισμός | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
23:04
5/3/2014

Απόρριψη και Χωρισμός

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μάνος

Μια φίλη της της ζήτησε να την παντρέψει. Μου είπε ότι δεν ειμαι καλεσμένος γιατί δεν ειναι σωστό να πάω ως γκόμενος... 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλημέρα σας! Ειμαι 34 ετών, είχα σχέση ένα χρόνο με μια κοπέλα 30 ετών, συγκατοικούσαμε τους τελευταίους μήνες, περνούσαμε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο μας μαζί, πάντα θέλαμε και οι δύο να κάνουμε σχεδόν τα πάντα μαζί. Κάποια στιγμή με ενημέρωσε ότι μια φίλη της της ζήτησε να την παντρέψει με πολιτικό γάμο, με το ζευγάρι κάναμε αρκετή παρέα, την ρώτησα πότε θα γίνει ο γάμος και μου απάντησε ότι δεν θέλει να πάω εγω γιατι δεν ειμαι καλεσμένος - θα γίνει σε κλειστό κύκλο και μετά θα ακολουθήσει τραπέζι. Της εξέφρασα την ενόχληση μου, μου απάντησε ότι θα ειναι μόνο οι οικογένειες του ζευγαριού και η κουμπάρα και δεν ειναι σωστό να πάω εγω ως γκόμενος... Θέλω να σας ενημερώσω ότι παντού και πάντα πηγαίναμε μαζί σε φιλικές-κοινωνικές-επαγγελματικες-οικογενειακές υποχρεώσεις για αυτό με ενόχλησε και μου έκανε εντύπωση η άρνηση της να παραβρεθώ και εγω. Ξέχασα να σας πω ότι ο αδελφός του γαμπρού ήταν ο πρώην δεσμός της. Μάζεψα τα πράγματα μου απο το σπίτι που μέναμε και της ζήτησα να χώρισουμε γιατι η συμπεριφορά της με προσβάλλει. Ποια ειναι η άποψη σας;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μάνο μου, δεν σε αδικώ καθόλου που παρεξηγήθηκες. Εννοείται ότι ο αποκλεισμός σου από τον γάμο της φίλης της είναι προσβλητικός, δεδομένου ότι είσαστε επισήμως ζευγάρι στα μάτια όλου του κόσμου κι όχι κάποια τυχαία γνωριμία λίγων εβδομάδων. Ακόμη κι αν η πρωτοβουλία για τη μη πρόσκληση σου ήταν αρχικά της νύφης, η σύντροφος σου θα έπρεπε να ζητήσει επιτακτικά να προσκληθείς. Άλλωστε, κουμπάρα είναι και έχει κάθε δικαίωμα να καλέσει όποιον θέλει. Συνεπώς η ευθύνη είναι όλη δικιά της.

Τώρα, το γεγονός ότι σου έκανε τέτοια χοντράδα, μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: ένα, ότι θέλει διακαώς να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και βρήκε την ευκαιρία να σε πιέσει να της κάνεις πρόταση με έμμεσο τρόπο, ή δύο, ότι θέλει να πλασαριστεί ξανά στον πρώην ως ανεξάρτητο κορίτσι, μήπως και έχει καλύτερη τύχη μαζί του αυτή τη φορά. Βέβαια, αν εκείνος είναι δεσμευμένος, αυτή η πιθανότητα είναι μάλλον μικρή, αλλά αν είναι ελεύθερος, μην το αποκλείεις καθόλου. Άλλωστε, αν εκείνη έχει βάλει στόχο να "αποκατασταθεί" πάση θυσία το συντομότερο δυνατόν και ανεξαρτήτως γαμπρού, αυτές οι δύο υποθέσεις μπορεί να ισχύουν ταυτοχρόνως...

Σε κάθε περίπτωση, έκανες πολύ καλά να αποχωρήσεις μεγαλοπρεπώς και αξιοπρεπώς από το σπίτι και τη σχέση σας. Εκείνη, σου οφείλει τουλάχιστον μια συγνώμη και πολλές εξηγήσεις. Αν το κάνει και πέσει στα πόδια σου ζητώντας σου να ξαναγυρίσεις, καλό θα ήταν να το σκεφτείς πολύ σοβαρά, καθώς είναι σαφές ότι έχεις να κάνεις με ένα πολύ πονηρό θηλυκό. Αν πάλι δεν ζητήσει συγνώμη, θα αποδειχτεί ότι είχες κάθε δίκιο να τη χωρίσεις και δεν αξίζει ν' ασχοληθείς περισσότερο, όσο κι αν σε πίκρανε.

Τώρα η μπάλα είναι στη δική της πλευρά του γηπέδου. Μπορεί να σε τρώει, αλλά η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί της ξανά, μέχρι να πάρει εκείνη την πρωτοβουλία -αν την πάρει. Διαφορετικά, αν ρίξεις τα μούτρα σου και της μιλήσεις πρώτος, απλά θα δείξεις αδυναμία και θα ακυρώσεις τη μεγαλοπρεπή αποχώρηση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ