Απορημένη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
14:37
18/7/2013

Απορημένη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρίλια

Όταν ένα αγόρι με διεκδικεί στο φουλ θα θεωρηθώ εύκολη αν με φιλήσει στο πρώτο ραντεβού;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία μου, έχω την εξής απορία: Όταν αρέσω σε ένα αγόρι και με διεκδικεί στο φουλ θα θεωρηθώ εύκολη αν με φιλήσει στο πρώτο ραντεβού;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρίλια μου, όχι, δεν νομίζω ότι θα θεωρηθείς "εύκολη" αν φιληθείς μαζί του στο πρώτο ραντεβού, δεδομένου μάλιστα ότι απ' ότι καταλαβαίνω γνωρίζεστε αρκετό καιρό και δεν μιλάμε για ένα ραντεβού γνωριμίας.

Όμως για να περάσετε στο παρασύνθημα και να κάνετε κάτι περισσότερο, καλύτερα να περιμένεις μερικές προσωπικές συναντήσεις ακόμα κι αυτό όχι για να μην θεωρηθείς εύκολη, αλλά για να είσαι περισσότερο σίγουρη εσύ η ίδια αν πράγματι σου αρέσει αρκετά και μπορείς να εμπιστευτείς αυτόν τον τύπο.

Βλέπεις, το τι σκέφτεσαι, διαισθάνεσαι και πιστεύεις για κάποιον είναι πολύ πιο σημαντικό από το τι σκέφτεται και πιστεύει εκείνος για σένα. Εκεί πρέπει να ρίχνεις πάντα το βάρος, αν θέλεις να κάνεις σωστές επιλογές και να προστατεύεις τον εαυτό σου από τις κακοτοπιές.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ