Απορία ..αρκετά μεγάλη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:42
15/12/2010

Απορία ..αρκετά μεγάλη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
john
Με το που "τελειώνουμε", και ενώ είμαστε ακόμα στο κρεβάτι, κάνει κουβέντα για το φίλο της. Και τώρα τελευταία τσαντίζεται για μικροπράγματα που γίνονταν τόσο καιρό, αλλά τώρα την πειράζουν.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

 

Είμαστε λίγους μήνες μαζί. Είμαστε συνομήλικοι και ενήλικοι. Και όλα πηγαίναν καλά. Πολύ καλά. Έτσι έδειχνε τουλάχιστον.

Όμως, κανονίζουμε να πάμε ΣΚ μαζί (το πρώτο μας και μάλιστα η ίδια το ζήταγε) και επιμένει να δει φίλο της που έτυχε να είναι εκεί, είτε μου άρεσε είτε όχι.

Συχνά, με το που "τελειώνουμε", και ενώ είμαστε ακόμα στο κρεβάτι, κάνει κουβέντα για το φίλο της (τι είπε, αν στέλνει χαιρετισμούς κλπ). Και τώρα τελευταία τσαντίζεται για μικροπράγματα (ήρθες νωρίς στο ραντεβού, πέρασες από το σπίτι μου, πήρες τηλ σπίτι μου) που γίνονταν τόσο καιρό, αλλά τώρα την πειράζουν.

Για να είμαι ειλικρινής, με έχει τσαντίσει. Αλλά κάνω υπομονή (λέω είμαι υπερβολικός). Και τώρα μου λέει πως θέλει να φύγει με τη δουλειά για άλλη πόλη καθώς το θεωρεί ευκαιρία. Γύρω στους 6μήνες.

Της κάνω κουβέντα και απαντά "ό,τι αρέσει στον καθένα, πρέπει να το κάνει και ο άλλος να το δέχεται". Είμαι υπερβολικός ή "κουνάμε μαντήλι"? Πάντως με αυτά ήδη με.. ξενέρωσε!


Ε, πώς να μην σε ξενερώσει, Τζόνι μου; Είναι προφανές ότι η καλή σου τρέφει περισσότερο ενδιαφέρον για τον φίλο της παρά για σένα, ακόμα κι αν η ίδια δεν το έχει συνειδητοποιήσει. Όσο για τα διάφορα περί ελευθερίας στη σχέση, είναι σοφιστείες της δεκάρας.

Δεν λέω ότι πρέπει να γινόμαστε κι αιχμάλωτοι όταν είμαστε με κάποιον, αλλά όταν μιλάμε για σοβαρό δεσμό με κάποια προοπτική σε βάθος χρόνου, σίγουρα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας και τη γνώμη του άλλου και να βρίσκουμε μια μέση οδό συνεννόησης που ν' αφήνει και τους δύο ευχαριστημένους. Αυτά, του τύπου "έτσι είμαι εγώ", σημαίνουν αδιαφορία, εγωισμό και στοιχειώδη έλλειψη ευγένειας.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι η γυναίκα αυτή δεν σε βλέπει το ίδιο σοβαρά όσο τη βλέπεις εσύ και το μόνο που τη νοιάζει είναι να κάνει το κέφι της. Στη θέση σου θα αποχωρούσα μεγαλοπρεπώς, χωρίς πικρίες, εξηγώντας της ότι αρνούμαι να παίζω τον κομπάρσο στην προσωπική της ζωή και θα της ευχόμουν καλή τύχη. Βέβαια, εσύ μπορεί να έχεις άλλα σχέδια και να παραμείνεις μαζί της, αλλά σε εντελώς διαφορετική βάση, ανάλογη με τη δική της, περνώντας απλώς την ώρα σου, ενώ θα έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για το πότε θα περάσει το επόμενο τραίνο. Η απόφαση είναι όλη δική σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ