ΑΠΟΡΙΑ... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:12
23/12/2010

ΑΠΟΡΙΑ...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
Νιώθω τόσο έντονα συναισθηματικά για την κοπέλα που αυτό μετριάζει κατά πολύ την ερωτική μου διάθεση. Για να σας δώσω να καταλάβετε μου αρκεί να είμαστε μαζί και ας μην κάνουμε ποτέ έρωτα.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Κάθε φορά που ερωτεύομαι, πράγμα που μου συμβαίνει σπάνια, νιώθω τόσο έντονα συναισθηματικά για την κοπέλα που αυτό μετριάζει κατά πολύ την ερωτική μου διάθεση. Για να σας δώσω να καταλάβετε μου αρκεί να είμαστε μαζί και ας μην κάνουμε ποτέ έρωτα. Δεν είναι κάτι το οποίο δεν θέλω, απλά δεν μου βγαίνει το σεξουαλικό κομμάτι τόσο έντονα αφού το καλύπτει, πιστεύω, το συναισθηματικό. Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό; Γιατί δίνω την εντύπωση ότι δεν θέλω ερωτικά την κοπέλα, άρα δεν είμαι ερωτευμένος (νομίζει αυτή), ενώ εγώ λιώνω γι' αυτή. Ευχαριστώ που με ακούσατε.


Προφανώς συμβαίνει μέσα σου κάποιο μπλέξιμο στην αντίληψη που έχεις για το σεξ. Αν έχεις ανατραφεί με τέτοιο τρόπο που έχεις μάθει να θεωρείς το σεξ σαν κάτι "βρώμικο", ή αν το ερμηνεύεις σαν μια βίαιη πράξη υποταγής της γυναίκας, τότε είναι επόμενο να μην έχεις σεξουαλική διάθεση για την κοπέλα που είσαι ερωτευμένος γιατί τη σέβεσαι και δεν θέλεις να την πληγώσεις.

Το ίδιο ισχύει κι αν τα όποια σεξουαλικά σου βιώματα μέχρι τώρα αφορούσαν αποκλειστικά την ερωτική σου εκτόνωση και γίνονταν μηχανικά, χωρίς συναίσθημα, ή αν έχεις μια αρκετά καταπιεστική μητέρα που προσπαθεί με διάφορους τρόπους να σε κρατήσει προσκολλημένο κοντά της, υποτιμώντας όλα τα θηλυκά που σε πλησιάζουν.

Αν ισχύει κάτι απ' αυτά, ή και όλα μαζί τότε ο φυσιολογικός δεσμός που συνδέει την σεξουαλική σου ορμή με τα ερωτικά σου συναισθήματα έχει σπάσει και θα πρέπει να αποκατασταθεί για να μπορέσεις να απολαύσεις μια ολοκληρωμένη ψυχοσωματική σχέση με την κοπέλα σου.

Να ξέρεις ότι αυτή η έλλειψη σεξουαλικής διάθεσης ενώ είσαι ερωτευμένος είναι ένα φαινόμενο αρκετά διαδεδομένο στους νέους άντρες -ιδιαίτερα αν είσαι λιγότερο από 25 ετών- το οποίο σταδιακά περιορίζεται με την ηλικία. Όμως για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να το ξεπεράσει πρέπει πρώτα απ' όλα να εξετάσεις και να αναθεωρήσεις συνειδητά την άποψη σου για το σεξ, τοποθετώντας το στις σωστές βάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δεις το σεξ -τόσο ως προς τους άντρες, όσο και ως προς τις γυναίκες- σαν μια απόλυτα φυσιολογική ανάγκη, όπως η ανάγκη για ύπνο, ή για φαγητό που δεν έχει τίποτα το ανήθικο ή το βρώμικο. Παρομοίως, το να ικανοποιείς αυτή την ανάγκη με μια γυναίκα που αγαπάς, μπορεί να γίνει μια ακόμη πιο ικανοποιητική εμπειρία, η οποία μάλιστα να βελτιώνεται όσο πιο αυξάνεται η οικειότητα μεταξύ σας. Ποτέ μη σκεφτείς ότι δεν είναι "σωστό" ή "αξιοπρεπές", ή "ηθικό" να κάνεις κάποια πράγματα που μπορεί να φαντασιώνεσαι με μια κοπέλα που τα θέλει εξίσου και δίνουν ικανοποίηση και στους δύο. Γιατί το καλό σεξ είναι σαν το τσιμέντο στα θεμέλια του σπιτιού, αφού κάνει την αγάπη να στεριώσει και να διαρκέσει. Άρα, όταν το θέλουν και οι δύο είναι κάτι απόλυτα θεμιτό και καλό.

Είμαι σίγουρη, ότι αν αρχίσεις να προσεγγίζεις το όλο θέμα μ' έναν πιο γενναιόδωρο τρόπο, η ερωτική σου διάθεση θα επηρεαστεί κι αυτή θετικά. Παράλληλα βέβαια, ίσως σε βοηθήσει σημαντικά το να περιορίσεις όσο γίνεται τη μοναχική ικανοποίηση και τη χρήση πορνογραφικού υλικού -αν κάνεις- ώστε να έχεις περισσότερη διάθεση για δράση τις στιγμές που είσαστε μαζί και να αρχίσεις ν' αποτοξινώνεσαι από τα αρνητικά πρότυπα που κρατάνε το σώμα σου αποκομμένο από απ' την ψυχή σου, γιατί κι η συνήθεια παίζει κι αυτή τον ρόλο της στο θέμα του σεξ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ