Απορία | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:57
1/4/2011

Απορία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
τινα

Με τον άντρα μου είμαστε 20 ευτυχισμένα χρόνια μαζί. Τον τελευταίο χρόνο συναντήθηκε με μια παλιά του συμμαθήτρια, με την οποία και διατηρεί συχνή τηλεφωνική επικοινωνία (4-5 φορες την ημερα)...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Με τον άντρα μου είμαστε 20 ευτυχισμένα χρόνια μαζι, χωρίς κανένα πρόβλημα, χωρίς τσακωμούς, με άριστη επικοινωνία με σεβάσμο, κατανόηση και κυρίως με αγάπη. Δουλεύουμε μαζί κι όμως ουτε αυτό ήταν ικανό να μας κάνει να βαρεθούμε ο ενας τον αλλο! Τον τελευταίο χρόνο συναντήθηκε με μια παλιά του συμμαθήτρια (ανύπαντρη), με την οποία και διατηρεί συχνή τηλεφωνική επικοινωνία (4-5 φορες την ημερα). Συζητούν διάφορα, (όχι ερωτικού περιεχομένου). Εχουμε συζητήσει για αυτή τη φιλία του και μου ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτε το ερωτικό, απλά του θυμίζει τα παιδικά του χρόνια. Κι εδώ είναι που απορώ, είναι φυσιολογική μια τέτοια σχέση, με τόσο συχνή επικοινωνία; Τι να θέλει κατα βάθος και πως μπορώ να το χειριστώ χωρίς να τον προσβάλω ή να τον στεναχωρήσω, τον πιστεύω αλλά πάλι μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ παντρεμένου αντρα και ανύπαντρης; Οσο ανοιχτόμυαλη και προοδευτική κι αν είμαι μου δημιουργείται ερωτηματικό. Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά!

 

Δεν σου κρύβω ότι μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το να μιλάνε τόσο συχνά και για τόσο χρονικό διάστημα με μόνο συνδετικό κρίκο το παρελθόν τους. Σίγουρα υπάρχει μεγάλο και αμοιβαίο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές το οποίο βασίζεται στα κοινά τους σημεία όπως είναι σήμερα. Το αν το ενδιαφέρον αυτό είναι ερωτικό ή όχι, φυσικά δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά και πάλι σπανίως οι άντρες αφιερώνουν τόσο πολύ χρόνο στο τηλέφωνο συζητώντας θεωρητικά θέματα. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει που σου διαφεύγει και δικαίως έχεις θορυβηθεί από αυτή την κατάσταση.

Αλήθεια, πώς είσαι τόσο σίγουρη για το τι ακριβώς συζητάνε και πώς έμαθες ότι ξανάπιασαν επαφή μετά από τόσον καιρό; Αν οι δυο τους συνεργάζονται σε κάποιον τομέα της δουλειάς σας, θα το καταλάβαινα ως έναν βαθμό, αλλά και πάλι αυτό δεν δικαιολογεί αυτή τη σταθερή συχνότητα και τη διάρκεια του ενός χρόνου. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που θα μιλούσαν για κάποιον κοινό γνωστό τους για τον οποίο ενδιαφέρεται εκείνη.

Το πιο ακραίο σενάριο είναι εκείνη να είναι γκέι και να μιλάνε σαν φιλαράκια για τα χόμπι τους, ενώ μια πιο ρεαλιστική, αλλά σχετικά αθώα εκδοχή είναι εκείνη να θέλει να τον διεκδικήσει κι εκείνος απλά να κολακεύεται από το ενδιαφέρον της.

Για να είναι μόνο φίλοι πάντως, όσο το σκέφτομαι μου φαίνεται δύσκολο, εκτός κι αν είχαν υπάρξει εραστές στο παρελθόν κι έχουν σιχαθεί ο ένας τον άλλον, ή αν εκείνη ζυγίζει 200 κιλά και δεν βλέπεται. Το ότι είναι ανύπαντρη δεν λέει τίποτα, γιατί και παντρεμένη να ήταν, το ίδιο θα σκεφτόμουν εφόσον έχουν τόσο σταθερή και τακτική επαφή για τόσο μεγάλο διάστημα.

Αν ήμουν στη θέση σου λοιπόν, θα το έψαχνα λίγο παραπάνω το όλο ζήτημα χωρίς να με ενδιαφέρει αν ο άντρας μου θα παρεξηγηθεί, αφού η συμπεριφορά του είναι ήδη παρεξηγήσιμη. Ρώτησε τον τι ακριβώς συζητάνε, για τόση ώρα και τόσο συχνά και εξήγησε του ότι σε ενοχλεί αυτή η κατάσταση και θα ήθελες να περιορίσει τις επαφές του. Ταυτόχρονα, θα μπορούσες να καλέσεις αυτή τη γυναίκα σε γεύμα στο σπίτι σας, κάτι που θα σου αποκαλύψει πολλά για τη όλη φάση. Το καλύτερο θα ήταν να την καλέσεις μόνη της, ή μαζί με ένα στενό φιλικό σας ζευγάρι το πολύ, ώστε να είναι αναγκασμένη να εκτεθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αν ο άντρας σου αρνηθεί να την προσκαλέσει εκ μέρους σου, θα είναι πολύ ύποπτο. Το ίδιο κι αν εκείνη δείχνει παράταιρα φιλική, πολύ αμήχανη ή εκνευρισμένη ή γίνει ανταγωνιστική απέναντι σου, εφόσον συναντηθείτε. Αν πάλι πράγματι, η σχέση του άντρα σου μαζί της είναι καθαρά αθώα και νοσταλγική, εκείνη θα δείξει ένα υγιές ενδιαφέρον για ιστορία σας ως ζευγάρι, θα ρωτήσει αρκετές λεπτομέρειες για σένα και τα ενδιαφέροντα σου, θα μιλήσει αναλυτικά και με προθυμία για τη γνωριμία της με τον άντρα σου και την επανασύνδεσή τους και θα προσφερθεί να σας ανταποδώσει το τραπέζι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, τηρώντας την υπόσχεση της.

Ο στόχος σου δεν είναι γίνετε και κολλητές μετά απ' αυτό, αλλά να γνωρίσεις από κοντά τον εχθρό και να μάθεις τα τρωτά του σημεία, οπότε φρόντισε να δείξεις το ανάλογο ενδιαφέρον για εκείνη ρωτώντας όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς για τη ζωή της και τις προτιμήσεις, στο πλαίσιο της ευγένειας εννοείται.

Μακάρι όλα να πάνε καλά και διαλυθούν όλες οι αμφιβολίες σου. Αν πάλι κάτι στραβώσει, ξέρεις πού θα με βρεις...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ